10-es help!

10-es help!

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

labas! kokias temas ir potemes pasirinkot kalbejimui? ar jau pradejot rasytis kalba? prasau pasakykit kaip reikia pasirasyti plana kalbejimui? nuo ko pradeti? nuo ko jus pradejot?

Page 1 of 2
(nežinomas) (archyvas)

yra daug temų jau.. o aš pasirinkau 24 potemę šį savaitgalį žadu pasidaryti planą, informacijos kaupimo lentelę, na ir pasirašyt įžangą, pabaigą ir teiginius

(nežinomas) (archyvas)

Pasirinkau 6potemę. Jau pasirašiau ir atidaviau kalbą mokytojai.

(nežinomas) (archyvas)

galvojau dešimtmečių ieškom

(nežinomas) (archyvas)

Aš tai 2 pasirinkau ir tai pat šy savaitgaly planą pasirašysiu, tai irškau bendraminčių kuriuos tai pat pasirinko šią temą

Lauriut o gal galėtum planą parodyt kaip pasirašei? Nes net nežinau kaip jį rašyt reikia

(nežinomas) (archyvas)

Ernesta, pasirašyk teiginį, o po to maždaug trimis punktais jį pagrįsk. na čia parašysiu iš “lempos:, bet tarkim “tokia ir tokia knyga yra verta skaitymo” – a) ją verta skaityti todėl, nes.. b) ji žmogui duoda tą ir tą, nes.. ir t.t. Nežinau ar supratai, na,bet bent jau mums tai taip aiškino daryt

(nežinomas) (archyvas)

Aš pasirinkau 21. Gal yra kas irgi šitą ėmėt?

O čia rimtai, jau mokytojai pasirašytą kalbą atidavėt? Pradedu panikuot, nes mes praeitą pamoką tik pasirinkom potemes, o niekas apie jokį ruošimąsi net nekalba

(nežinomas) (archyvas)

taigi visos mokyklos skirtingai reguliuojasi kada atsiskaitinet.,yra laiko tarpas nuo vasario pradzios iki balandzio galo man atrodo per kuri turi visos sules atsiskaityt, cia mazdaug iki tada kada dvyliktokai pradeda atsiskaitinet.,praeitais metais buvau 10 klasej, ir pazystami is ivairiu mokyklu vis kitu laiku atsiskaitinedavo, taip kad nepergyvenkit

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos, gal kuri nors iš jūsų ėmėt 13 temą?

(nežinomas) (archyvas)

Jau trečius metus rašau kalbas jūsų pasirinkta tema. Turiu nemažai patirties, esu parašiusi ~50 kalbų. Parašiusi kalbą viena tema, ta pačia tema kalbos neberašau. Parašytą kalbą siunčiu tik VIENAM ASMENIUI (užsakovui). Galiu garantuoti, kad tokios pat kalbos kaip jūsų neturės niekas ir visos Lietuvos dešimtokai nesidžiaugs ta pačia kalba, galvodami, kad ją turi tik jie vieninteliai.

Galiu atsiųsti senų darbų pavyzdžių, nurodyti asmenis FB ir MD, kurie naudojosi mano paslaugomis. Mano žiniomis visi gavo maksimumą taškų.

Prie kiekvienos kalbos dirbu kaip prie savo, viską atidžiai apžiūriu, stengiuosi užsakovą kuo geriau pasiruošt kalbėjimui, bandau surašyt numanomus klausimus, kurie gali tekti per atsiskaitymą, kad užsakovas galėtų kuo geriau pasiruošti.

Pagal šabloninį gimnazistų pavyzdį galiu parašyti planą, su šaltiniais (visa naudota medžiaga).

(nežinomas) (archyvas)

Planą reikia taip daryti :

I. Įžanga (parašyk patį svarbiausią įžangos sakinį arba gali probleminį klausimą parašyt)

II. Dėstymas

1. Pirmos pastraipos teiginys

2. Antros pastraipos teiginys

3. Trečios pastraipos teiginys

III. Apidendrinimas

(nežinomas) (archyvas)

Dekui, jums paneles

(nežinomas) (archyvas)

Gal kuri pasirinkot 3 poteme ?

(nežinomas) (archyvas)

aš 3 pasirinkau

(nežinomas) (archyvas)

Aš 24 pasirinkau. Dar pakolkas nepradėjau rašyt.

(nežinomas) (archyvas)

Aš pasirinkau 1 potemę, gal yra daugiau pasirinkusių šią potemę?

Page 1 of 2