11 tokes, skubu !

11 tokes, skubu !

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

smagut-dot-3 (archyvas)

Sveikos, merginos. Ar jau rasete lietuviu kalbos tikrinamaji ( bandomaji ) egzamina ? Kokios buvo temos ?

morka123 (archyvas)

Tai kad 12 klasėj bandomieji rašomi

smagut-dot-3 (archyvas)

Ne tik, kitamet mes rasome kitoki lietuviu kalbos egzamina ir siais metais daro tyriamaji egzamina, kuris mano mokykloje vyks rytoj 9h ir truks 4h. Turesime rasyti rasineli raso ne kiekviena mokykla, o ten pasirinktinai kazkaip, tai va galvoju gal jau kas rase anksciau

jdoviliux (archyvas)

na as nerasiau bet zinau kas jau rase tai kazkokia viena tema buvo apie zmogaus jausmus gamtai ar kazkas panasaus bet sake kiekvienam skirtingai duoda

monika019 (archyvas)

Mano mokykla irgi rytoj tuo pačiu laiku rašo

charley15 (archyvas)

Ten burtų keliu atrenkamos mokyklos buvo.

greja (archyvas)

kiek supratau tai is kiekvienos mokyklos isrenka viena klase kuri rasys pas mus jau siandien rase, deja temu nezinau

morka123 (archyvas)

Aišku, aš čia iš senesnės karots taip sakant (dabar 12tokė) tai nežinojau tokio dalyko

smagut-dot-3 (archyvas)

Kiek esame informuoti tai ne kiekvienam skirtingi, skirtingi tik (A) ir (B) lygiui, temas cia turiu omeny. Dar rasytojai gales skirtis kuriais turetumeme remtis

neesa (archyvas)

Mes tai nerasom jokiu bandomuju…sake tik 12toje pameginsim

indruske2 (archyvas)

rašem šiandien buvo 3 variantai: vieniems mokiniams pakliuvo tik 2 samprotavimo temos pasirinkimui, kitiems tik 2 literatūrinio, tretiems buvo ir tas ir tas – 4temos :/ man nepasisekė :d gavau rinktis tik iš dviejų literatūrinio rašinio temų rašiau tema : kaip darbas vaizduojamas lietuvių literatūroje? kitos nepamenu :/

monika019 (archyvas)

Galbūt kas nors pamena?

monicabelluci (archyvas)

as irgi rasiau ta pacia tema,kuria Indre rase

o kiek sake draugai,kurie rase, tai vienas buvo apie zmogaus jausmus kazkas

dooliukeee (archyvas)

Esu iš Birštono gimnazijos.Rašėme šiandien.Buvo trys variantai.Dalino nežiūrint pagal nieką,pranešė,išdėstė ir rašyk.Aš gavau 3 variantą.Buvo du literatūriniai rašiniai. Pirma tema : Literatūra-tautos istorijos liudininkė. Antra : Kaip literatūroje vaizduojamas darbas? Rašiau antrą temą,remtis buvo duota K.Donelaitis, Maironis, Vaižgantas.

Žinau,kad kur buvo samprotavimo kažkuris variantas remtis buvo duota J.Biliūnas, kurio ir aš labai norėjau,tačiau negavau..

son-dot-ca (archyvas)

Na pas mus dar nebuvo ir nieko apie tai nežinau.