12 kl kalbėjimo įskaita.
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Padėkit, pirkti ar rašyti pačiai kalba????
pati rašyk, bent kažkiek naudos bus
ta pati galvoju dabar tik as 10, tai man dar dzin
Žinoma rašyk, pačiai parašius ir lengviau išmokt bus, ir gal lietuvių vbe panaudosi kažką iš kalbėjimo prisiminus
aišku pati
@sandrukash labas! Teikiu paslaugą tarpinio varianto, jei negąsdina pačiai įdėti šiek tiek darbo. Tai visokeriopa pagalba rašant temą savarankiškai. Mano praktika rodo, kad šią paslaugą užsisakę 10-okai ir 12-okai gauna geriausius įvertinimus, nes susidraugauja su tema. Kuo pagelbėju aš? Praktiškai viskuo. Duodu reikiamus plano šablonus, paaiškiinu teksto formatą, uždavinėju taiklius teminius klausimus, jūsų atsakymus, pasamprotavimus paverčiu teiginiais, duodu patarimus, kokį straipsnį paskaityti ar filmą pažiūrėti Patariu, kokia kryptimi rašyti, viską sustyguoju. Galutinį variantą ištaisau, panaikinu logikos, skyrybos ir kt. klaidas. Lieku jūsų ištikima draugė iki pat rezultato paskelbimo, konsultuoju kylančiais klausimais. Vienas didžiausių pliusų – būsite visiškai rami, kad temą rašėte pati ir turite ją unikalią.
Turiu ketverių metų patirtį su potemėmis. Savu laiku turėjau lietuvių k. 10-uką ir egzamino 100-uką, rašau puikiai, tikrai ne ketvertui, kaip minėjo kažkuri pakomentavusi Bendradarbiavimas vyksta skype, facebook arba el.paštu – kaip jums patogiau. Tema parašoma per dvi-tris dienas, planas sudaromas jau pirmąją dieną. Jei norite bendradarbiauti – kreipkitės! Kaina tikrai nebaisi!
Sveikos, parduodu 29potemės kalbėjimus už simbolinę kainą su planais+ galimi klausimai įskaitos metu. Galima tartis , bei rinktis.
Pirk, o jei nepatiks kažką perdarysi. Nematau reikalo rašyti ir vargti prie to, ko egzamine nepanaudosi. Geriau laiką skirk medžiagos kartojimui.
Sveiki.
Aš tuo užsiimu jau 4 metai, taip kad tikrai galite kreiptis. Nedaug temų liko laisvų, nes išgraibstė jas žvėriškai greitai, o kalba pas mane rašoma tik vienam žmogui. Vien MD turiu daugiau nei 50 atsiliepimų vien už kalbas. Per 4 metus žmonės mane pažino, siūlo draugams, draugų draugams, visuomet kreipiasi, jei bėda ir greit reikia parašyti rašinį ar pastraipą, o kalbų temos kiekvienais metais būna išgraibstomos.
Aš pati dirbu redakcijoje, studijuoju labai artimą specialybę lietuvių kalbai. Žodžiu, kreipkitės, kol dar yra likę keletas temų!
Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.
<div
Labas, gal turi parašiusi literatūros 16 Kaip vaizduojama emigranto dalia XX a. II pusės ir šiuolaikinėje lietuvių literatūroje? Savo mintis pagrįskite pavyzdžiais?
Gal yra rašančių 17 potemę ir gali pasidalinti kokius pasirinkote šiuolaikinius autorius?
@ineta33 Kunčinas, Vanda Juknaitė, Kalinauskaitė
Ačiū Tau labai
Kiek klausinėjausi, tai dar iš šiuolaikinių lygtais tinka: Juozo Apučio novelės, Erlickas, J. Marcinkevičius, Aidas Marčėnas, Platelis…
Sveiki,rašau kalbėjimus.Ką domina kreipkitės,darbai kokybiški,atitinka vertinimo normas.Turiu atsiliepimų,tad tikrai nenusivilsite
Parduodu 29 kalbejimo poteme:-)
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.