2013 metu abiturientes !
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Labai idomu ar nusiteikusios mokytis?? ( as asmeniskai,tai nelabai )
Kokius egzus laikot, kaip jiems ruosiates,kur planuojat stot?
Zodziu apie viska ČIA
Mokytis nenusiteikus deja Laikyti mastau lietuviu, matematika, uzsienio kalba, biologija ir istorija O stoti i marketinga Va kaip viska atkaliau
Jungiuosi i jusu bureli ! Man labai keista kai kas man sako abituriente Teks priprast… Laikysiu istorija, lietuviu ir anglu egzaminus, planuoju stoti i teise ir muitines veikla (mru) arba politikos mokslus (vu, vdu) mazdaug tokios sferos domina Tvarkarasti zinau tik pirmadienio ir antradienio, galima sakyt niekas nepasikeite po pernai metu. Svarbiausios pamokos pradzioje dienos, sakyciau visai neblogas tvarkarastis:
1. Istorija A
2. Anglu A
3. Lietuviu A
4. Lietuviu A
5. Matematika B
Be visokiu mitybu,kuno k. ir t.t tai 8
Anais metais buvo baisu su tvarkaraščiu, jau normalų turėjau tik spalio pabaigoj, nes daug kas dubliavosi, kai kurių pamokų net nebuvo . Tikiuos, kad šiemet jau pasistengė juos normalius padaryti .
Baisiausia tai būdavo, kad trečiadieniais turėdavau 8 pamokas, ir 2 paskutinės buvo rusų k. B lygiu.. Siaubas
Jungiuosi.. Stengsiuos gera starta padaryt…bet bijau siu metu Galvoju laikyt – matematika,lietuviu ir istorija :]
aš tai labai apsileidus buvau, tai 7.(?) nepamenu skaičiaus, gal 7.2. o tavo?
Bendras visu dalyku buvo 9.1… Neturejau nei vieno 7 uz tai pavariau su anglu… tik 6 isejo, siemet reikes rimtai susiimt
O siaip is vis zadat Lietuvoj studijuoti ar uzsieni? ir as i mokamas studijas bandysit ar ne?
Aha,normaliai tvarkarastis tikrai
Tai nieko, man pirmadieni, ketvirtadieni ir penktadieni po 8 buvo
As baigiau 8,9,10 bet su anglu man sunku, o zadu ja laikyt ir is vis zadu tik 3 egzaminus laikyt lietuviu, istorija, anglu , kur su jais stot net neisivaizduoju
Jungiuosi prie abiturienčių(kaip gražiai man skamba tas žodis ).Dar nesu nusprendusi kokius egzaminus laikysiu.Kai kelis metus taip sakant nesimokiau,tai turiu nemažai spragų,kurias užpildyti reiks daugybės pastangų,bet nusiteikiau rimtai ir daug mokytis
As tai zadu ne Lietuvoj. Kadangi ejau i mokykla nuo 6m, tai baigsiu 18-likos , Galvoju nuvaryt i savo svajoniu sali,padirbt vienus metus, labiau isitvirtint ir tada stot . Bet esme tame,kad ten lietuviski egzaminai nieko nereiskia. tai….
Užuojauta… Neįsivaizduoju kaip išsėdėt reikia
Sveikos, aš taip pat abiturientė. Kažkaip net nesitiki,kad jau..;o Žadu laikyti lietuvių,matematikos,istorijos,geografijos ir galbūt informatikos egzaminus, nes kur stosiu dar tiksliai nežinau..reiks žiūrėti kaip egzaminus išlaikysiu.. Rytoj jau turėsiu 7 pamokas..Siaubekas Neįsivaizduoju kaip prisiversiu mokytis,bet kito pasirinkimo neturiu, nada tai nada
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.