2015m. kalbėjimas 29 tema!

Pagrindinis / Forumas / Mokslai, asmeninis tobulėjimas / 2015m. kalbėjimas 29 tema!

2015m. kalbėjimas 29 tema!

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

Svieki, pasirinkau 29 temą ir ieškau bendraminčių gal gali, kas pasirinkę? pasidalinti savo mintimis, kaip rašysit, o gal jau parašėt? kokiais autoriais/ kūriniais galvojat remtis ir pan, gal kalbėsit, kad kažkuriais atvejais trukdo? laukiu minčių

Page 1 of 3
(anonimas) (archyvas)

Remsiuosi Škėma( trugdo) ir Sruoga (padeda)

(nežinomas) (archyvas)

Škėma, Sruoga, Putinas

(nežinomas) (archyvas)

parduodu 3skirtingai parasytas uz 3e

(nežinomas) (archyvas)

@Naminere kodel tavo nuomone trukdo?

(nežinomas) (archyvas)

parduodu sia

2eur

(anonimas) (archyvas)

Nes maišosi, kur autorius (Škėma), o kur Garšva (veikėjas) dėl to skaitydama gali pamanyti, kad tai autobiografinė, nors taip nėra

(nežinomas) (archyvas)

Sveiki,rašau kalbėjimus,dėl kainos susitarsime Praeitais metais merginos sakė,kad gavo maximumus,šiais metais taip pat kelioms rašiau tai sakė,kad mokytojos pagyrė,jog kalba gera jei domina,kreipkitės 29 taip pat rašiau,galiu parašyti dar

(nežinomas) (archyvas)

Sveiki, parduodu 17 “Kuo skiriasi Renesanso ir šių laikų žmogaus pasaulėžiūra, vertybių sistema, idealai? Savo mintis pagrįskite literatūros pavyzdžiais.” Dėl kainos kreiptis asmenine žinute Rėmiausi Daukša, Mažvydu ir Šekspyru

(nežinomas) (archyvas)

Parduodu 29 potemę. Klausimai į pm

(nežinomas) (archyvas)

gal kas gali pasidalinti savo teiginiais? tiksliau kuo padeda ir kuo trukdo?

(nežinomas) (archyvas)

Merginos, gal kas esat pasirašiusios pačią įžangą šios potėmės ir galit man padėt ? Nes niekaip nesugalvoju, ką įžangoj rašyt, nėra minčių visiškai. Jeitokių merginų yra, tada atsiliepkit per čia arba parašykit man į PM. Būčiau labai labai dėkinga

(anonimas) (archyvas)

As irgi sia poteme kalbesiu ir remsiuosi manyciau putinu sruoga skema “

(nežinomas) (archyvas)

O kaip maždaug įžangoj pradėsi kalbėt ? Nes man svarbiausia dabar yra įžangą pasirašyti.

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos , ir aš rinkausi šią potemę ir kol kas siūlau keistis informacija. Planuoju remtis Putinu, Šatrijos Ragana ir galbūt Marcinkevičiumi, bet dar nesu tikra dėl trečio autoriaus. Šiuo metu Kaupiu info apie Šatrijos Raganą, tad domina “mainai”. (Man tinka ir kiti autoriai, o pati kol kas siūlau tik Šatriją)

(nežinomas) (archyvas)

As irgi svarstau apie Šatrijos Raganą rasyt, dar apie Sruogą ir Škėmą. Kai turesiu kokios info, taip pat noreciau padiskutuot

Page 1 of 3