2016 m. vestuvės

Pagrindinis / Forumas / Idėjos šventėms / 2016 m. vestuvės

2016 m. vestuvės

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos merginos, esu 2016 metų nuotaka, galbūt dar per anksti kurti šią temą, tačiau rūpestėlių daug ir būtų smagu pasidalinti idėjomis bei mintimis.

Page 1 of 3
(nežinomas) (archyvas)

Sveiki, as taip pat busima 2016 m. nuotaka, bet dar net nepradejau nei galvot, nei rupintis juk dar taip toli

(nežinomas) (archyvas)

Na taip toli, aš irgi dar tik ieškausi idėjų ir panašiai. Bet laikas labai greit bėga

(nežinomas) (archyvas)

Aš ir, aš ir )

(nežinomas) (archyvas)

Ir aš jungiuosi, aš su nerimu jau pradedu galvoti ko noriu ir planuoti dar abndau apsispresti dėl miesto pradžiai. Vestuvės planuojamos 2016 gegužę. Autore, ar jau pradėjai galvoti? Kokiame mieste?

(nežinomas) (archyvas)

Merginos, jei prireiks pagalbos drasiai kreipkites i profesionalus

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos, būsimosios jaunosios

Pirmieji sveikinimai nuo manęs Kaip suprantu, čia komentuojančiosios vestuvininkės puotą organizuos pačios. Šaunuolės. Tam reikia labai daug idėjų, fantazijos ir kantrybės.

Šią vasarą pati atšokau savo vestuves. Pagrindinius organizavimo rūpesčius patikėjau vestuvių planuotojai. Įvairias smulkmenas norėjau daryti pati. Labai jaukiai ir mielai atrodo, jau bent man, kai jaunieji patys, savo rankų darbo, papuošimų ar įvairių dekoracijų pagamina. Aš nesu labai kruopšti, bet labai stengiausi ir pasitelkusi vaizduotę ir visus savo gabumus savo rankomis puošiau vestuvių salę. Mano pagrindinės vestuvių dekoracijos – balionai. Labai džiaugiuosi, kad pasirinkau būtent juos: erdvė atrodė jauki, žaisminga ir pilna nesuvokiamo dangiškumo. Naudojau helio dujomis užpildytus balionus, todėl jie kabėjo ore ir atrodė iš ties magiškai. Dar tuos pačius helio balionus naudojome fotosesijos metu. Šiame bloge >>
pasiskaičiau, kad balionai nuotraukose nežemišką jausmą sukelia. Pasižiūrėjau internete pavyzdžių, labai patiko, ypač tie dideli, ne standartinio dydžio balionai. Tokius ir pasirinkome – didelius helio balionus. Pas mus vestuvėse vyravo pastelinės spalvos koloritos tad ir balionų spalva buvo lengvai žalia. Tokios vintažinės nuotraukos gavosi,. Būtent tokias be galo mėgstu.

Svečiams dovanėles pakavome patys: į mažytes dėžutes pridėjome saldainukų ir medaus stiklainėlį. Kaip minėjau patys supakavome gražiai ir įteikėme.

Žinoma, čia tik mažytė dalis visų vestuvių rūpesčių. Bet ką noriu pasakyti, tai, kad labai daug reiškia ne tik patiems jauniesiems, bet ir svečiams, kai kažkokios tai detalės padaromos savomis rankomis. Labai nuoširdu

Jei kils klausimų – rašykite ir klauskite. Pabandysiu padėti

(nežinomas) (archyvas)

Manau, kad vestuves kelsim Kaune, tik dėl vakarinio baliaus neaišku, manau pagal kainą spręsim.

(nežinomas) (archyvas)

Sunku pasakyti kiek kainuos, bet manau, kad tikra 30-40 tūkst Lt. Tiesiog reikia susirasti daug variantų, nes vieni plešia kainą, kiti ne.

(nežinomas) (archyvas)

Sveika! O aš kaip tik pastebėjau, kad pirma eina į metrikaciją tada į bažnyčią. tai sakėm pirma į metrikaciją, susirašysim, bet žiedų nesidėsim. Po to bažnyčioj užsidėsim visam laikui jau.

(nežinomas) (archyvas)

Sugalvojom, kad tema pas mus bus romantinis vintažas, o spalvos rugiagėlių mėlyna ir persikinė. Žiūrėsim kas gausis

(nežinomas) (archyvas)

Mano draugai eis tik į bažnyčia, o vėliau per 14 dienų po vestuvių nueis į metrikaciją ) čia ir anksčiau taip buvo galima?))

(nežinomas) (archyvas)

Baznycia perduoda irasus cmb.nesuprantu kodel dar zmones eina tuoktis i ta metrikacija