21 dovana. Padekit.

Pagrindinis / Forumas / Idėjos šventėms / 21 dovana. Padekit.

21 dovana. Padekit.

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

shmake (archyvas)

Sveikos Arteja mano sesers gimtadienis, sueis 21 metai Sumaniau padovanoti 21 dovana. sudeta i didzile deze. Taigi reiktu pagalbos siek tiek. Gal turit pasiulimu? Dovaneles neturetu buti itin brangios, nes visgi 21 nera mazai gali buti ir praktiskos, bet geriau kazkas orginalesnio ar su mintim. Tik nenoriu tokiu kaip tarkim lempute-kad gyvenimas sviesesnis ir pan. Ne Nereikia tokiu daiktu kad paskuj nebutu kur deti TAi va. keleta esu jau sugalvojusi. TAi bus kazkoks rubas, ceis saldziu maju, dangaus zibintas, jos nuotrauka piesta, arbuzas arba melionas ant kurio uzrasysiu 21 TAi va, labai laukiu ideju ar pasiulimu, busiu labai dekinga!

Page 1 of 2
shmake (archyvas)

😕

shmake (archyvas)

nagi merginos ;/

shmake (archyvas)

up

giltine (archyvas)

gali kokius triūsikėlius gražius, tapkes

shmake (archyvas)

Gerimas tinka Kas dar?

ewutea (archyvas)

atsimenu drauge taip dovanojo klasiokei savo, tai dar dejo kojnes, ka nesusaltu, o daugiau nebepamenu

latinute (archyvas)

prezervatyvą saugiai ateičiai kažkada teko ir man padėti draugei su tokių dovanų ieškojimu, jei dar ką atsiminsiu parašysiu mažą alkoholinio gėrimo buteliuką, juk jau 21

shmake (archyvas)

gal dar kas?

hardcore (archyvas)

Na aš draugėms dariau (14 gimtadienio proga ) , abiem po keturiolika dovanėlių =) Tai buvo , dantu šepetukas , muilas , nuotrauka mūsų , maikutė , rankų kremas ,riešutai , ir t.t. Labai patiko joms ( keikvienai iš jų dovanojau mėgstamos spalvos dovanas , o dėžę apklyjavau animaciniai herojais ) : )) Kiekvieną dovanėlę aprašiau atskirame lape , tai juokėsi iki susirietimo Tik patariu nepakuok kiekvienos dovanėlės atskirai ir tada visas į didelę dėžę , siaubas kiek užsiknisimo aj dar dėl intrigos donaldo žurnalu priplėšiau ir sumečiau vidun , kad nebarškėtų , ir ilgiau ieškotų dovanųųų. Tikiuosi ,gal kažkuo padėjau !

Sekmės

dzindzia (archyvas)

gali kaip nors juokingiau,kad ir padet i ta deze dar skustuweliu wienkartiniu rinkinuka su lapuku -KAI SUZALIUOS MISKAI ;D

indruske2 (archyvas)

kad turėtų kur naudoti, tai kosmetikos kokios

shmake (archyvas)

gal dar kas ideja?

shmake (archyvas)

Dekuj dekuj TAip buvau tiger parduotuveje visai neseniai, dar draugei pirkau dovana Galbu reikes apsilankyti dar karta o zvakes ir t.t. tai tikrai ne, nemano skonio dovanos ;D Del albumo, gal ir taip, reikes pagalvoi. Aciu labai. Lauksiu dar ideju

gyvenu (archyvas)

draugės vaikino gimtadieniui taip darėm , tai pamenu man patiko viena jauciu pigiausia dovanelė – jis labai mėgėjas sūrelių, tai sūrelių rinkinį sudėjom dar pamenu jis svajojo apie bmw tai žaislinę bmw įdėjom “kaip pradėjusiam vairuotojui “

woweraite (archyvas)

Labai originalia dovana sugalvojai iteikt sesulei..As savo dvynei kazka panasaus 18-ojo proga dovanojau

Pradzia tikrai gera,na bet dar nemazai prigalvot reiks,bet jei tokia isganinga mintis tau atejo i galva, tai tas likusias dovaneles irgi nesunkiai sugalvosi..

Jei Tu is Kauno, tai jame neseniai atsidare SUPERINE parduotuve dovanu -TIGER. Ji randasi Mole. Va ten visko,labai geru graziu dalykeliu rast galima, ir svarbiausia uz tikrai patrauklias kainas. Gal ten ka rasi sesutei.

Pati dar siulyciau padaryt nediduka albuma, galbut net savo ranku ir ten idet keleta seses ir jusu abieju bendru nuotrauku..prie kiekvienos iterpt po sakinuka,ar viena kita silta zodi… Labai miela butu..:] Kas dar..mm..gali dovanot praktiskai viska tik apsieik be: zvakiu, laikrodziu,peiliu,sakuciu,astriu daiktu ir tt..sako va sitie negerumo zenklai..kiek tame tiesos,nzn,bet pati kazkaip niekad nedovanoju ir kitiem nesiulau Sekmes, ir grazios artejancios sventes!!!

Page 1 of 2