25 Gimtadieniui idejos
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sveikos, merginos, na ka reikia man jūsų kūrybingumo, padėkite sugalvoti kaip idomiau, turiningiau atšvesti vyro 25m jubiliejų, dar truputi laiko yra bet pradeti galvoti jau reikia, pagrindinis noras tik nebe namuose nes jau atsibode, pasidalinkite savo mintimis, gal esate kazkur buve gimtadienyje kur labai labai patiko, ar restorane kazkokiam ar kazkur, na zodziu reikia minčiu ))
Man kaip ir tau jau buvo nusibodę švęsti gimtadienius namuose, norėjosi kažko naujo. Draugė pasiūlė švęsti gimtadienį Trakų Komplekso pirtyje. Pradžioje buvau skeptiška, bet apsisprendžiau pabandyti. Išsinuomojome Trakų Komplekso pirtį su dideliu jacuzzi kubilu. Maistą užsisakėme iš jų, kuris buvo patiektas priešpirtyje ir buvo labai labai skanus. Gimtadienį atšventėme nerealiai. Jų pirties svetainė
Sveikos, pirmasis įspūdis apie gimtadienį sudaromas įteikiant kvietimą. Gaminu originalius, prabangius, rankų darbo, lazeriu graviruotus kvietimus, stalo korteles, susėdimo planus, meniu ,padėkas, laikraštukus ir kitas dekoracijas: Galima rinktis iš įvairiausių spalvų ir tekstūrų popieriaus. Kvietimus galima rinktis iš mano darbų, arba galiu pagaminti pagal norimą pavizdį. Taip pat gaminu saldainių popierėlius su nuotrauka. Darbus atlieku greitai ir kokybiškai.
Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.
<div
Neištrinkit temos, man ir aktualu
Mano viena pažįstama šventė draugės gimtadienį “Break Free” užduočių kambaryje. Tai nerealiai patiko. Ten tokia pramoga, kur užrakina valandai į kambarį ir pasinaudodamas savo pojūčiais turi iš jo ištrūkti per valandą.
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.