3 klausimai :D
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
hey,reik pagalbos
1. draugas nori padaryti staigmena panelei, tai reikia kokiu nors sauniu ideju (vaikinai siulykit mintis,arba paneles, kokias staigmenas jums vaikinai dare)
2. zinau kad turiu kaimynus du vaikinus kurie gyvena su tevais. vienas turi pana kiek zinau, kitas ne,kaip man suzinot kuris neturi, ir kaip s…u juo susipazint juk kartais noris paplepet ir su kuom nors, isgert arbatos kai ner ka veikt
3. grupeje yra labai protingas vaikinukas, kuri tiesiogine to zodzio
prasme bandau pakabint, ir negaliu suprast, ar jis galvoja kad as
juokais ar supranta kad as visai rimtai? kaip suzinot? kazkaip
tiesiogiai ne labai klaust norisi DD
niekas ?
2.pas kaimyna eik pasiskolink ko nors, ir tada gali pridurt “o tavo panele nesupyks ? ir dar ka pridet
3. 50-50 arba isvis 0 emociju
bet tai gali atidaryt tu vaikinu tevai duris, ka tada daryt?
eik dar karta: d eik diena
Jei jis mokosi paprašyk ,kad pakviestų , paprašyk kokio vadovėlio
ir vaiksciosiu skolintis kokio cukraus kol viena diena atsakys man: gal pati galu gale nusipirksi ;DDD
kas kad pakviestu?
tau tikrai 21?
o is kur zinai kad kazkuris turi panele?
tie zmones is kuriu nusipirkome buta sake kad vienas turi kitas ne
nea, man 18
2.pasikviesk arbatos,dėl naujų kaimynų pažinties ; )
3.nustok kartis jam ant kaklo,pats pas tave ateis (na jei jam patinki),gali pasiūlyt dar pasimokyt ką kartu
tai as tiesiogiai nesikariu, as ale juokais ten tai salia atsisedu pajuokaut tai panasiai, bet kiekviename juokelyje taip sakant yra dalele tiesos, tai galvoju ar jis tai supranta o pasimokyt kartu tikrai pasikviesiu kada
na savo anketoj rasai, kad gimei 1989 metais…
siaip tavo klausimai vaikiski
Deimante, juk ne visi tokie jau drasus kaip tu
Pritariu, pakviesk arbatos kuri nors, paklausinek.
tai jei juokais,tai tada baik juokaut ir normaliai jį kabink,nes gali jis ir galvot,kad čia viskas paprikolu ; )
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.