43 batų dydis
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sveikos, kur perkate batus turinčios 43 dydį? :>
mano lygiai toks pats perku dažniausiai deichmane, čia, vintede ir siunčiuosi iš kur nors
Pasižiūrėjau tą temą, tai dauguma batų mažesni nei 43.. žmonės skaityt nemoka
Iš kokių puslapių teko pirkti ir siųstis jei ne paslaptis? Aš kol kas kokybiškesnių batų nusiperku tik iš next parduotuvės tiksliau beveik visi batai mano iš ten.. nes norisi ir gražių.. vieną kartą pirkau iš “dorothy perkins” tai nekokybiškai batai kažkokie atėjo, bent tą kartą..
Viena pažįstama visada rasdavo batų kalne.
Atsimenu dirbau batu pardei akropolyj ir ateina moteris, bet tokia nestambi, tiesiog nu didele. jos pirmi zodzia ar turit 45d batu KOKIU NORS moterisku. Sakaiu daugiau niekad nesiskusiu savo batu didziu
Kiek tekdavo žiūrėti lietuviškose parduotuvėse tai nieko neturėdavo, net 42 dydžio.. o ką kalbėti apie 43..
ačiū, turėsiu omeny tarp internetinių parduotuvių
is yoursclothing, next kartais kas nors parveža iš užsienio, visaip būna, mano dar ir platoka, tai būna nusiperku, ilgis super, bet netelpa
Pas mane irgi.. neužtenka kad koja didelė.. tai dar ir plati.. košmaras žodžiu va gerą parduotuvę užrodė tą “new look” yra ir nemažai batų platesniai kojai ir siuntimas nemokamas nuo tam tikros sumos kažkiek vilties mano gyvenime atsirado dėl batų
Labutis, parduodu uggsiukus 42-43dydzio.
Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.
<div
Matau Jūs iš Kauno, Urmo bazėje Raudonam pasaže, yra viena vieta, kur yra pasirinkimas 40-43 dydžio atskira kolekcija
Gal galite pasakyti kur tiksliau, vietos numerį gal atsimenate? :>
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.