5 m. skirtumas
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sveikos Noriu nuomonių iš šalies.
ką manote apie 24 m. merginos ir 19 m. vaikino draugystę? Ar turit tokių pavyzdžių? Ar 5 m. skirtumas trukdo rimtai draugystei tokiame amžiuje? Ką manote dėl ištikimybės klausimo (Jam aš pirma mergina, jis man ne.) Draugaujame pusę metų.
mes 6 :-))jokių problemų:-)
Svarbiausia, kad jums būtų gerai ir gerai jaustumėtės, galbūt tas jūsų 19-metis jau labiau subrendęs, nei koks 25-metis, sunku mums kažką pasakyt kaip nepažįstam Turiu draugus, kurių 7 metai skirtumas, moteris vyresnė ir visada santykiuose būna jos viršus, na man iš šalies žiūrint, tai panasiai kaip mamos ir sūnaus santykiai gaunasi…
Šiaip sakyčiau, koks skirtumas, jei jum gerai, tai gerai Bet.. jei jau žiūrint labiau į ateitį, gal tau norėsis rimtesnių santykių, kažkokio bendro lizdelio sukimo, šeimos netolimoje ateityje, o jam dar toli gražu tokios mintys nesisuks galvoj.. Turiu pažįstamų kuriem 26-27 ir tai matosi, kad dar šeimai nelabai pribrendę, nors antrosios pusės to jau norėtų, tai kur čia devyniolikinis.. Aišku, visi skirtingi, gal jis labiau subrendęs nei kitas 25, na bet siūlyčiau rimai apgalvoti jūsų perspektyvas ateityje
neisiskaitet iki galo
mano mama uz teva 2,5 metu vyresne, viskas ok
As sakyciau irgi, jog meilei amzius nesvarbus, BET… Jei jusu amzius butu, pvz tau 34, jam 29, tada kazkaip nieko baisaus, abu jau suauge, zinote, ko norite is gyvenimo, turite darbus, mokslai baigti. Bet dabar kai tau 24 o jam 19, tas 5 metu skirtumas, mano nuomone, labai jauciasi… Tu jau kaip ir mokslus baigusi, gal jau ir darba rimta turi, o jis tik ka baiges mokykla, busimas pirmakursis, naujas universitetas, naujos pagundos ir panasiai… aisku, visokiu zmoniu yra, vieni vaikinai jau 19 rimtai ziuri i draugyste, kiti 30 dar neissilakste.
Niekis tie 5metai skirtumas. viena pazistama draugauja su 20metu vyresniu. Jai 19m jam 39m. Kraupu is tiesu, kai vaikinas tevo amziaus.
Mano kaimynčs dukra, 19-metė, draugauja su 14-mečiu Ji- abiturientė, jis- aštuntokas Ir jau pusė metų kartu Kaiminka juokauja, sako dar mažamečių tvirkinimu kas apkaltins Atrodo kiek keistai, aišku, dabar tie paaugliai anksčiau bręsta, bet vistiek matosi, kad ta panele jau visa moteris, o jis dar tik vaikiukas toks Jei būtų 20tam vaikinui, jai 25, (na, beveik kaip autorės atveju), tai tada gal ir nieko
suprantat, šiuo atveju vaikinas labai jaunas yra kai bus merginai 35 o vaikinui 30 tai skirtumo nebesimatys, o dabar mergina jau greitai norės šeimos, o vaikinas mažai tikimybių, kad norės būdamas toks jaunas
Mano tėvai.
Nebūtinai,mano tėvai ir maniškio tėvai yra pirmi ir vieninteliai vienas kitam,ir gyvena jau daugiau nei 20 metų kartu Čia nuo žmogaus priklauso,ko jis nori
Mus su vaikinu skiria 6 metus ir problemos nėra – netgi geriau, beeeeet aš esu už jį jaunesnė man asmeniškai, nesižiūri, kai mergina vyresnė už vaikiną, bet jei jau tau jis patinka, tau tikrai turėtų mažiausiai rūpėti kitų nuomonė
As pazystu kad moteris vyresne 10 metu. Jam 20 o jei 30m ir susituoke ir labai laimingai gyvena
Jei jum gerai tai kodel ne man labai trukdytu toks skirtumas, jei vaikinas butu jaunesnis.
Tarp mūsų yra nepilnai 6metų skirtumas,aš jaunesnė jis vyresnis.Tarp mano tėvų 5metai,mama vyresnė-tačiau jokių problemų jei tik meilė yra viskas gerai
naa, kainuos nemažai nervų, nes jis dar neišsilakstęs,jums norėsis šeimos, jam ne, bus per jaunas, bijos prisiimti atsakomybės.
nors žinoma, galbūt jūsų vaikinas ir kitoks, bet čia žvelgiu iš daugumos 19-iolikmečių pusės.
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.