50 shades of?

50 shades of?

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

Mielos MD narės ! Noriu persidažyti kambarį,bet net neisivaizduoju ko noriu… Gal patartumet? Imeskit savo kambarių spalvų foto, ar iš interneto patinkančių nuotrauku imeskite ,ačiū labai !

Page 1 of 2
(anonimas) (archyvas)

Aš tai norėčiau rožinio kambario Arba visas keturias sienas skirtingų atspalvių žalios arba geltonos, bet tokių šiltų, pastelinių ir neryškių atspalvių Arba viena siena su didelėm vintažinėm gėlėm, o kitas trijų skirtingų pastelinių spalvų kaip gėlių spalvos Nu žodžiu, visiškai mergaitiško kambario norėčiau.

Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.

<div

(nežinomas) (archyvas)

Kai saviškio urvo foto įmesiu, išvis nebenorėsit dažyt…

(nežinomas) (archyvas)

Pas mane dabar kambarys rožinės spalvos Patikėkit greit ji nusibosta,ir dar labai ant miego traukia.

(nežinomas) (archyvas)

Kaži ar bus baisesnis už maniški

(nežinomas) (archyvas)

Žinokit, bus Pas mane senas barakas be remonto (nu, JAU NEBE barakas) Bet vis tiek.. Nu, GAL ryt ir nufotkinčiau, bet išsigąsit

(nežinomas) (archyvas)

Aktuali ši tema ir man. Galvoju apie mėtinę. Gal juostom:mėtinė,balta,mėtinė, balta…

(nežinomas) (archyvas)

Aš taipogi svarsčiau apie mėtinę spalvą.Bet kažkaip prisibijau kad nebūtų nejaukus kambarys su ja…Kažkaip manau gan niūriai atrodytu tokios spalvos kambarys,nes net į nuotraukas žiūrint šalta darosi

Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.

<div

(nežinomas) (archyvas)

Tik raudona nedazykit- visad alkanos jausites kambary budamos ;D

(nežinomas) (archyvas)

Tikrai šaltoka. Nežinau, kaip aš čia vis prie jūsų temos prisikabinu, bet pabūsiu vantos lapu

Šiaip jei remontuojantis kokį visą butą ar namą, tai smagu būtų turėt “mėtinį” kambarį. Kitavertus, pas tėvus yra “mėtinis” vonios kambarys, tai tikrai ne itin jaukus..

(nežinomas) (archyvas)

Man dar kažkaip asocijuojasi su senu namu laiptinėmis ta mėtinė spalva

(nežinomas) (archyvas)

Ohhh…o aš masčiau visai apie tokį varianta. Bet žiūriu daug kas blogai apie raudona spalvą atsiliepia.

(nežinomas) (archyvas)

Na laukiam foto

(nežinomas) (archyvas)

op

(nežinomas) (archyvas)

Pas mane raudonas kambarys, tai man labai energijos suteikia, nezinau kodel, bet pastebejau tik po remonto, kad taip jauciuosi, o del alkio, tai irgi nesutinku, nes butent pakeitus kambario spalva, pirma karta gyvenime susiemiau ir 10kg numeciau! D

(nežinomas) (archyvas)

Mano buvo mėtinis, tikrai nerekomenduoju

Page 1 of 2