7 sav nestumo

Pagrindinis / Forumas / N-18 / 7 sav nestumo

7 sav nestumo

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(anonimas) (archyvas)

Labas rytas labai noreciau susipazinti su merginomis kuriu labai panasus nestumo laikas butu idmu pasidalinti dienos ivykiais

Page 1 of 2
(nežinomas) (archyvas)

O kodėl anonimas?;) Man dešimta savaitė.

(nežinomas) (archyvas)

Pradzioje pasidariau anonima paskui nebeisejo pakeisti sveikinu! ar lengvas laukimas? Kaip rytas jusu prasideda?

(nežinomas) (archyvas)

Man 7 savaites;) pirmas nestumas

(anonimas) (archyvas)

Sveikinimai! kokie jusu rytai? Kaip diena eina? Kas gyvenime pasikeite? Ar yra mitibos pokyciai?

Oj ir vel anonimas

(nežinomas) (archyvas)

Man 14 savaitė, galiu prisidėti. Didžiausi blogumai jau praeity (pff pff pff), pilvuko dar nesimato, sakė gydytoja vaikučio lytis jau aiški 90 proc

(nežinomas) (archyvas)

Sveikinimai! O koki blogumai buvo? Ar daretesgenetinius tyrimus?

(nežinomas) (archyvas)

Man tai rytas prasideda baisiai. Labai bloga,silpna , svaigsta galva itp. Tada pavalgau ir vel bloga ;DD kartais net bijau keltis. Mesos kvapo nekenciu,vemiu iskarto ,del to truksta gelezies.

O Jums kaip?

(nežinomas) (archyvas)

Man ir 14 savaite ir blogumai, i medi tfu tfu tfu jau praeityje

(nežinomas) (archyvas)

O man idomu kai planuot sugalvojot nestumus ar greit pastojot?

(nežinomas) (archyvas)

Mane tai vargina silpnumas rytais, pilvo putimas ir viduriavimas pikina maisto gamybos metu ypac nuo mesos kvapo

Su pirmu nestumu pastojau po 9 men bet mes neskaiciavome dienu ir t.t. deja po infekcineslygos teko atsisveikinti. Po valymo praejo 5 men stai ir vel nevisai planuotai pastojau

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos, pas mane dar tiksliai nezinau, bet pagal kraujo tyrima 6-7 savaite. Siandien pirmas rytas kai pykina

(nežinomas) (archyvas)

@hachiko1 man tas pats tik aciu dievui nevemiu :/

Sveikinimai! O kodel darekraujo tyrima? Na nuo 6-7 sav viskas ir prasideda kiek pastebejau

(nežinomas) (archyvas)

Man buvo baisi toksikozė, vėmiau po 20 kartų per dieną, lašelines statė, numečiau 5 kg per mėnesį… Genetinių gydytoja patarė nesidaryt, nesu rizikos grupėj (na moterys virš 30) ir vaikelis vystosi pagal normą. Bet neatmetu galimybės darytis, jei tik reikės

(nežinomas) (archyvas)

@viltele24 kraujo tyrima nuejau pati pasidaryt, nes busimasis tevelis niekaip negalejo patiket, kad mums pagaliau pavyko. O pas gydytoja eisiu tik pirmadieni

(nežinomas) (archyvas)

Na su pirmu nestumu pati sunkiai patikrjau nes vaiduokli vis rode o su antru is karto pe r1 sek

Page 1 of 2