865008813
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Per pastarąjį mėnesį apie 20 skambučių. Neatsiliepiu, nes visai neiašku kas čia! Štai, radau kažkokios informacijos:
Ar ir jums skambinėja??
Nekalba, bet atskambinti eina, normalus signalas, tik nieks ragelio nekelia.
man pastaruoju metu tai nežinomas ir nerodomas nr. skambina, tai neatsilepiu, per savaite kokius 3 kartus. Radau, kad praeitais metais skambino puse 12 nakties… koks normalus žmogus tiek vėlai skambintu. Manau, kad vaikams atostogos prasidejo, tai ir skambinėja.
O tai koks to tikslas?
cia ne jokie agentai, ir man budavo skambina kai turejau samsung, cia tiesiog telefono kazkoks nustatymas, kad skambintu kas kazkuri laika. Nes atsiliepus girdisi visiska tyla, net jokio garso nesigirdi.
Norite pasakyti, kad tai, jog šiandien jau 2 kartus skambino, yra tik nesusipratimas? Ir tuos kitus 20 anksčiau?
Lintel nr cia, nekalba ne specialiai, kadangi automatiskai per programa skam.inama buna tokiu skbuciu kurie tiesiog niekas nepriima ir jie nueina niemur todel buna sita tyla ir niekas nededa ragelio.
Jeigu nekalba, tai fizinis asmuo. Nes jeigu įmonė, kokias nors paslaugas, prekes siūlantį, tai iš karto atsakiklį meta arba sako, kad susisiekti negalima.
Pas mane “labas”, todėl negalėtų nuskaityti. Nebent jie to nežino.
Aš tokius nr. arba iš kokio viasat, ir visokiu kitokiu įmonių nr. pervadinu į NEATSILIEPK
Nuskaitineja saskaitas. Buvau su tuo susidurus. Pakeli nekalba, o saskaita plaukia…
Aš ir taip darau.
Man vis skambinėdavo irgi vos ne kasdien ir būtent 9-10val. ryto.. Bet ne vienas o kokie 3-4 numeriai ir visi skirtingi, bet lygtais panašūs į šį, nežinau
Man taip pat šis numeris skambinėjo. Bet jau nustojo. Tiesiog neatsiliepkite.
Jo lintelis cia, jei jūs atsiliepiat jum pinigų nubraukia nuo sąskaitos NEKELKIT
Nusiraminkit ne jokie cia aferistai
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.