9 mėnesiai be meilės
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sveikos, kreipiuosi į merginas, turinčias vaikinus savanorius kariuomenėje bei tokius, kuriems ant nosies šaukimas į kariuomenę. Kaip žinia, 13d paskelbs sąrašus (beprotiškai bijau)
Iš tikro tai labiausiai bijau to laiko, kai reikės (jei reikės) laukti, negalėsim būt kartu..ir tai draugaujam per atstumą, per mėnesį kartu pabūnam 5-10d, na bet ne tame esmė.
Tiesiog sunku ir baisu..
Kaip ištvert tą laiką?
Merginos, ką galvojat?
Kaip ten viskas yra? O gal išleidžia šauktinius kokiai savaitei ir veltui “varau į kelnes” ?
Kaip savanorių merginos išgyvenat tą laikotarpį be antrųjų pusių?
isleist tikrai isleidzia kas kazkiek laiko.cia juk ne kalejimas
Bent ne aš viena tokia panikuotoja.. Šiandien visą dieną kaip nesava vaikščiojau, skaitau straipsnius, žiūriu kaip ten kas…
Aplamai esu labai nusiteikus prieš visokias kariuomenes, ginklus ir t.t. (tiesiog psichologiškai, man tai atrodo labai piktai ir baisiai) . Tai tik pasunkina tą faktą, kad gali tekt sėdėt vienai kurį laiką
Ir dėl vaikino neramu.. gerietis jis…
Nieko baisaus nematau, pacios draugas i savanorius uzsirase, manau tie 9 menesiai prabegs greitai, nespesi apsiprast, ir jau gris, nepergyvenk
Visos vienodai bijom, visų mūsų vaikinai geriečiai, bet įstatymas yra įstatymas, nepabėgsim
Kai kuriems patinka tokie dalykai ir su džiaugsmu ima ginklą į rankas
O jeigu vyrui 35 metai turi dukra ir dar greitai tures vaiku, tokiu nekvies?
Būti pašauktam yra 3% galimybė.
Į sveikatą.
man vaikinas sake, kad kas savaite paleidzia. nors visiskai nestresuoju, nes vaikinas policininkas, tai negali jo niekaip ‘pasaukt’ bet vistiek, kai sita suzinojau sakau: ai tai gerai, aciu dievui, nemirsi o jis: aha, jei karas, tai mentus pirmus susaudo zodziu, pasnekam mes juoko forma, bet ir del kitu kazkaip nesmagu, jei draugus kokius ‘pajams’
Maniškis tai labai nenori
Mes turim kaip tik birzelio pradzioj isvaziuot i uk tai nezinau kaip bus..
nekvies
Žinau šitą , bet kažkodėl neramina dažniausiai suveikia zapadlo dėsnis, ir kai labiausiai to nenori, tai ir atsitinka..
tų, kuriem 35 metai, turi dukrą ir gali dar turėt vaikų. Bent jau kiek domėjausi, tai tokių neima
Aš rami, nes žinau, jog maniškio neimtų :3
Na, bet būkime realistai.
Įsivaizduokite, kad rikiuotėje stovi 33 jauni kandidatai, ir tik vieną iš jų “pasiima”. Tai tikrai labai maža galimybė.
Su tokiom paranojom jūs ir mylėtis nustokit, o tai žiūrėkit, vėl 9 mėnesiai be meilės!
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.