90-ieji
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Labas vakaras merginos šeštadienį švesime mano vaikino gimtadienį. Tema 90-ieji ir reikia senų gerų žaidimų kur žaizdavome būdami vaikai ir pnš pvz: “Kobra”, sugedęs telefonas, “Aš”, “Pasiimk”.
Pakelkit jei galit
šansas, tukutuku
Tokie kaip tuku tuku nelabai tinka, nes gimtadienis vyks plote priminkit tą žaidimą “Šansas”?
Vienas mėto kamuolį kitiems. Renkamas vardas, pavardė, gyvenama vieta, vaikų vardai ir bet kas ką susigalvoji. Metantis kamuolį sako žodį ir meta kamuolį: jei žmogus pagauna – toks vardas (ar kas tuo metu renkama) jo ir bus. Jei atmuša – jam metamas kamuolys iš naujo su nauju pasiūlymu. Jei spėja pagaut “šansas” kai kamuolio metėjas jį sako – išsirenka pats
Nelabai moku aiškinti, bet gal supratot
Ai, čia tas pats žaidimas kaip “Kobra” tik kitu pavadinimu Ačiū
akla vista
Atsimenu velnias ir lėlės, aukščiau žemės
Palčiau gal galite?
Velnias ir lėlės kiek atsimenu vienas kažkuris (parduotuvės savininkas) turėdavo išsukti visas “lėles”, jos sustingdavo ir sugalvodavo kokia lėlė yra (pardavėja,modelis) tada ateidavo “velnias”ir kažkaip viena nuspirkdavo, toji atgydavo ir pradėdavo velnią gaudyt, kol pagaudavo arba jis turėdavo atspėti kokia tai lėlė. Dar atrodo begaudydama turėdavo lėlė rodyti kažkokius jai būdingus bruožus, pvz,jei lėlė vairuotoja tai burzgia ir pan. Bet tikslių taisyklių tikrai nepamenu, gaila o Aukščiau žemės vienas gaudo kitus, bet gali pagauti tik kol jie ant žemės, jei kur pasilipa skaitosi namai
Va dar prisiminiau buvo Broleli gelbėk toks žaidimas
Tas pirmas geras D juokingas gan. Ačiū jums! )
Slėpynės
Atkovoti žemę, ar žemė, neprisimnu pavadinimo
Galima plačiau apie antrą žaidimą?
Chali chalo
Dar atsimenu lobius mėgdavom žaist
12 pagaliuku mes zaizdavom
Trenk i nugara
Sekretus darydavom zemeje
Broleli vaduok
Mama, mama, ar galima
Batu kose
Sudu karaliu zaizdavom
Varlyte, i siena kamuoli metyt
Buvo nerealus laikai
Čia kurios @cherry20 klausiat? Man nerodo citatų, nes aš per tel. ))
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.