Celiulitas 17-metei

Pagrindinis / Forumas / Širdies reikalai / Celiulitas 17-metei

Celiulitas 17-metei

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(anonimas) (archyvas)

Sveikos.Man septyniolika.Celiulitas nevaikiškas.Maitinuos tikrai gerai,žinoma-negeriu,nerūkau,daug judu.Vasara artėja,nebėra ko laukt-ką pasiūlytumėt daryt ilgalaikiam rezultatui?Ačiū iš anksto!!!

Up

(nežinomas) (archyvas)

Koks Jūsų ūgis ir svoris? Apmažinus šlaunis sumažėja, nors būna ir itin lieknoms… Reikia gerti daug vandens, svaikai maitintis, sako ir masažai kažkiek padeda

(nežinomas) (archyvas)

Apmažink saldumynų, miltinių patiekalų, riebių padažų vatojimą, gerk pakankamai vandens. Pasportuok aktyviau: Krosas, dviratis ir pan. O šiaip, aukščiau nosį! Niekam per daug nerūpi mūsų šlaunys, kai akys spinduliuoja

(nežinomas) (archyvas)

Čia galima daug siūlyti variantų, tačiau labai priklauso nuo organizmo, asmeniškai man taip pat atsirado tiek celiulitas tiek strijos ties šlaunimis/sėdmenimis 17 metų, nuo to laiko išbandžiau viską-subalansuota mityba, sportas , specialūs masažai, kremai, netgi dušą įsirengėme su spec. masažuokliais, tačiau rezultato jokio-kas buvo, tas išliko, na bet vis tiek bandyti visus įmanomus variantus galbūt ir verta .

(nežinomas) (archyvas)

Man 19 ir pas mane jaučiu apsiceliulitinę iki begalybės ten viskas bet kažkaip vienodai, nėra skirtumo visiškai jokio.

(nežinomas) (archyvas)

@dumpking džiugu, kad bent gerai jaučiatės, nepanikuojat, bet iš kitos pusės irgi nelabai pagirtinas toks požiūris, kad belekas tose šlaunyse darosi, o man maždaug px, toliau kimšiu bet kiek ir bet ko, visgi oda “serga”… Aišku, ne mano reikalas )

(nežinomas) (archyvas)

Man celiulitas 12 m atsirado, nors gana liekna buvau, tačiau kolą gėriau litrais, vaisius kimšau kibirais, vienas didelis pakis čipsų buvo tik aperityvas prieš maksimos maišą, prigrūstą saldainėlių, sūrelių ir sausainiukų. Na, o po to ir vakarienė. Taip atrodė mityba savaitgaliais. Paprastom dienom saldainių buvo mažiau, į jų vietą stodavo bent 6-8 keliaaukščiai baltos duonos karšti sumuštiniai su tiek įdaro, kad keptuvę tekdavo prispausti knygų krūva kai pamatydavau tėvus, pirmas klausimas būdavo ‘ką nupirkai pavalgyt’, jiems grįžus apipuldavau ir apėsdavau, ir nuolatinių skambučių turinys būdavo ‘nupirk tą ir aną užkąst’

(anonimas) (archyvas)

Vandens geriu tikrai daug,~2l.Masažuoklį specialų nusipirkau,nepatingiu ir masažuoju vakarais tas šlaunis,bet kad nors menkiausias rezultatas :/

(nežinomas) (archyvas)

pamilk jį… kitaip nebus.. gal minimaliai kažkiek didelėm pastangom ir galima sumažinti ir kažkiek pamažinsit, yapč tiktų medaus masažas, bet šiaip jis vistiek gyvens su jumis..

(anonimas) (archyvas)

Vakuuminiai masažai,limfodrenažas?

Up!