darbas palangoje ’14

Pagrindinis / Forumas / Karjera, darbas / darbas palangoje ’14

darbas palangoje ’14

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos paneles, jau kaip ir pats laikas pradeti iesoti darbo vasarai nei viena turbut nenorime būti isnaudota, ar apipilta melaginga informacija pries isidarbinant

pati dirbau vienais metais prie ledu.. niekam nelinkeciau tokio darbo, gauni centus, dirbi per lietu.. baisu tiesiog.

dar dirbau prie kukuruzu ,,kukuruku” firmoje, tai tik geri atsiliepimau jeigu atvaziuojate dirbti, tada yra nuostabus darbas, nes grafikas gana daznas, as dirbau 4 ir 1 laisva, pinigeliai irgi tikrai geri

beveik buvau isidarbinusi prie pilstomos giros, gerai kad pabegau, isnaudojo darbuotojas duodami 1 iseigine per savaite ar net per dar daugiau laiko, liepe dirbti per lietu ir panaisiai..

taai pasidalinkime savo darbo patirtimis, kur dirbote, kiek uzdirbote (jei nepaslaptis) kaip isisdarbinote )

pakelkit kas uzsukate

Page 1 of 2
(anonimas) (archyvas)

Laba o turiu klausima tu pilnamete buvai kai dirbai?

(nežinomas) (archyvas)

Ne. 17

(nežinomas) (archyvas)

Sveika, as taip pat ieskau darbo Palangoje, liepos 4 bus 17, tai ir vaziuociau dirbti nuo liepos, gal butu galima gauti kontaktus kur dirbai nepilnamete?

(nežinomas) (archyvas)

na ten palanga isnaudotojai dazniausiai, nebet darbintis geriau per birza

(nežinomas) (archyvas)

Galiu pasidalinti dar, mano drauge 2013 metu vasara dirbo kebabineje. tada jai buvo 17 metu, idarbino dar ir drauge 16 metu, tai darbas nebuvo is lengviausiu, gaudavo 1500 per menesi, gyveno kambaryje 10 lt uz diena, bet vasara turejo pacia smagiausia ir isimintiniausia bandysiu ir pati siais metais ten isidarbinti

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos aš taip pat ieškau darbo palangoje bet esu jau pilnametė , išvis žiauriia smagu,koikie nuotykiai,jungiames ir lekiam tik ;D ! Būtų gerai gauti kokius nors kontaktus,ar esat dirbusios kavinėje ? papasakokit plačiau

(nežinomas) (archyvas)

Jei i kavine tik ne i laukinius vakarus !!!!

O siaip kavineje zinot.. be koju palieki, jei daug zmoniu gauni arbatos viskas gerai, jei ne nieko gero.. ir dar rusu kalbos labai reikia. Kadangi as rusu nei bum bum tao net neziuriu padavejos darbo

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos pasidalinkite daugiau darbuku nepilnametems Palangoje, noreciau padirbeti sia vasara!!

(nežinomas) (archyvas)

Nesutinku kad isnaudotojai. Yra tikrai geru darbu dar man visai gerai atrodo i palapine pajuryje eiti. Bet ten kiek zinau grafikai labai sunkus :/

Noreciau isgirsti apie darba viesbuciuose

(nežinomas) (archyvas)

O is kokiu miestu esate? as is Siauliu, noretus gauti pigiai kur apsigyvent, ir taaaip bijau kad darbo nerasiu, reiks vaziuot i pacia Palanga, nes drauges irgi ieskosi kur dirbt

(nežinomas) (archyvas)

Jei yra noras tikrai susirasit ! Gyventi galima gaut 10 lt uz para .aisku ten viesbutis bet gyvent galima

(nežinomas) (archyvas)

Maciau kaip gyvena uz 10 litu, man tinka as galvojau kad viena cia jau tokioj ankstybej ieskau darbo, o matau kad daug jau ieskanciu, del to ir bijau, tik idomu kur labiausiai kreiptis, kad idarbintu nepilnamete, jei kas zinote i az!

(nežinomas) (archyvas)

As pati ieskojau facebooke grupeje,, darbas palangoje” atrodo preitais metais. O siaip per pazystamus geriausiai

(nežinomas) (archyvas)

Tik jau nejuokaukit su Laukinių Vakarų Salūnu. Ten išnaudotojai visiški. Pati vasarą dirbau Palangoje, tai oooi kiek mergaičių mačiau verkiančių, praktiškai kas kelias dienas keičiasi kolektyvas, tik vieną vaikiną mačiau, kuris dirbo 3 savaites, o toliau kiekvieną dieną nauji veidai naivių, su didelėmis viltimis, nepilnamečių. ;}

(nežinomas) (archyvas)

1500 tai labai mazai tera, tokie atlyginimai vasara budavo pries daug metu… geriausiai uzdirba kur suvenyrus pardavineja, ir padavejos kavinej bet reikia ziureti kur darbinies ir atsiliepimus ziureti

Page 1 of 2