Darbas Palangoje 2013
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sveikos merginos, norejau pasidometi ar butu norinciu kartu sia vasara padirbeti Palangoje ir kartu nuomuotis ten koki butuka??
Aš šiaip žiūrinėjuosi darbo, bet manau jau nieko gero neberasiu
nieks ant lėktutės darbo netaneš, riek eiškoti
Aš taip pat jungiuosi!
Sveikos, jungiuosi prie jūsų, taip pat ieškausi darbo vasarai, nežinau, jei nerasiu Vilniuje, norėčiau galbūt į Palangą lėkti padirbėti ;s
Bet taip pat esu kaip ir viena, neturėčiau su kuo kartu važiuoti, kad drąsiau ir smagiau būtų, tai nuo šiol stebėsiu visas ir jei jau suplanuosiu ką apie Palangą, ieškosiuosi kompanjonių
Aš taip pat ieškau drabo vasarai,esu viena : )
as nusiunciaus kelis skelbimus i palanga ir sventaja bus matyt ar atsilieps
poshas persikelia i sachmatine tai iesko ten visu galu meistru
Aš esu dirbus SAFARI, priešais salūną toj kavinėj Basanavičiaus gatvėj. Nuėjau ir priėmė, nei jie patirties žiūrėjo nei ką.. Tik savininkai tokie suskiai atsiprašant. Vis dar svajoju kaip padegsiu tą kavinę.
jai ieskote kambarioku, rasykite i pm, as ir turiu darba tik nzn kur dar gyventi
yra merginos tu darbu palangoje, tiek kambariniu, tiek padaveju bei ivairiu virtuves darbuotoju siuntinekit cv skelbimus ieskokite per skelbiu pvyzdziui nes tuose cvbankuose ir pan. nelabai yra sekmes.. p.s paziurekite kokie yra palangoje viesbuciai ir tiesiog i emaila siulykites pacios nors ir nera skelbimo paskambins tikrai
Gal kas kokių darbo pasiūlymų žino?
Aš irgi noriu, esu iš Vilniaus
aš ir irgi su drauge norim
Dar pats laikas ieškotis, tikrai darbų dar yra, nes zezonas dar neprasidėjo
As mastau kur kaip ir ka tik
neisivaizduoju dar kur..
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.