Darbas Palangoje 2013

Pagrindinis / Forumas / Karjera, darbas / Darbas Palangoje 2013

Darbas Palangoje 2013

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos merginos, norejau pasidometi ar butu norinciu kartu sia vasara padirbeti Palangoje ir kartu nuomuotis ten koki butuka??

Page 1 of 2
(nežinomas) (archyvas)

Aš šiaip žiūrinėjuosi darbo, bet manau jau nieko gero neberasiu

(nežinomas) (archyvas)

nieks ant lėktutės darbo netaneš, riek eiškoti

(nežinomas) (archyvas)

Aš taip pat jungiuosi!

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos, jungiuosi prie jūsų, taip pat ieškausi darbo vasarai, nežinau, jei nerasiu Vilniuje, norėčiau galbūt į Palangą lėkti padirbėti ;s

Bet taip pat esu kaip ir viena, neturėčiau su kuo kartu važiuoti, kad drąsiau ir smagiau būtų, tai nuo šiol stebėsiu visas ir jei jau suplanuosiu ką apie Palangą, ieškosiuosi kompanjonių

(nežinomas) (archyvas)

Aš taip pat ieškau drabo vasarai,esu viena : )

(nežinomas) (archyvas)

as nusiunciaus kelis skelbimus i palanga ir sventaja bus matyt ar atsilieps

(nežinomas) (archyvas)

poshas persikelia i sachmatine tai iesko ten visu galu meistru

(anonimas) (archyvas)

Aš esu dirbus SAFARI, priešais salūną toj kavinėj Basanavičiaus gatvėj. Nuėjau ir priėmė, nei jie patirties žiūrėjo nei ką.. Tik savininkai tokie suskiai atsiprašant. Vis dar svajoju kaip padegsiu tą kavinę.

(nežinomas) (archyvas)

jai ieskote kambarioku, rasykite i pm, as ir turiu darba tik nzn kur dar gyventi

(nežinomas) (archyvas)

yra merginos tu darbu palangoje, tiek kambariniu, tiek padaveju bei ivairiu virtuves darbuotoju siuntinekit cv skelbimus ieskokite per skelbiu pvyzdziui nes tuose cvbankuose ir pan. nelabai yra sekmes.. p.s paziurekite kokie yra palangoje viesbuciai ir tiesiog i emaila siulykites pacios nors ir nera skelbimo paskambins tikrai

(nežinomas) (archyvas)

Gal kas kokių darbo pasiūlymų žino?

(nežinomas) (archyvas)

Aš irgi noriu, esu iš Vilniaus

(nežinomas) (archyvas)

aš ir irgi su drauge norim

(nežinomas) (archyvas)

Dar pats laikas ieškotis, tikrai darbų dar yra, nes zezonas dar neprasidėjo

(nežinomas) (archyvas)

As mastau kur kaip ir ka tik

neisivaizduoju dar kur..

Page 1 of 2