Darbas palangoje 2015
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sveikos merginos gal kuri nors iš jūsų planuojatės šią vasarą važiuoti dirbti į Palanga? o gal turit atsiliepimų is savo ankstesnės patirties?
Nusiuntus cv į “populer” salūną atsakymą gavau greitai ,tačiau perskaičius daugiau atsiliepimu , noras po truputį dingsta… Lauksiu jūsų žinučių ))
Nebereikalo tas noras dingsta Nors jeigu nori nežmoniško krūvio,laiku nesumokėtos,perpus mažesnės ar nulinės algos-bandyk
Tai kas keisčiausia kai paskambinau aš jiems , nežinau su kuo ten kalbėjau ar direktorium ar kuo , paklausus koks atlyginimas ,man ramiausiu balsu atsakė -800 e. WTF ??! Lietuva – Salunas = 800e? D
Nejuokauk su tokiom sumom
Labai vėl noriu šią vasarą prie jūros, turbūt lėksiu vėl, tiek nuotykių ten prisidarom, jokio galvos skausmo
Daug kur padirbus aš, pabuvus, darb ten visada yra!
Nesvarbu, ar kreipsies balandį ar birželį
O kur tu dirbai ? ir kada zadi lekt? Nes as jai randu darba visai vasarai atvarysiu.
mane ir domintu darbas pajuryje tik ne salune…
Nagi merginos pasisalinkit ispudziais kurios esat dirbusios
aš irgi planuoju šią vasarą šaut į Palangą padirbėt (aišku ne salūne )ir kartu gerai praleist laiką
Tik jokiu būdu nedirbkite Salūne, kolektyvas ten kas dieną keičiasi, padavėjai išvargę būdavo, dar nuolat iš ten klientai nesusimokėję pabėga. Pati ten nedirbau, tik girdėjau, mačiau.
Jau manau per daug yra apie salūną atsiliepimų,kad ten dar ką nors viliotų eiti …
Merginos pasidalinkit patirtimi ,kur dar dirbote, apart salūno
Kur apsigyvensite?
Tai kai rasiu darba ieskosiu kur ir apsigyventi nes kiek teko girdeti patys jie pasiulo apsigyventi pigiau
jo,bet iškart geriau apsilankyti kur pasiulys gyventi,nes Šventojoje,kai dirbau mokejau i dieną 6 litus už nuomą,darbdavys pasiūlė. Gyvenimas karavane,lauko tuoletas.lauke kriaukle,jei nori išsimaudyti 10 min.kelio. Tad geriau iškart pasiziurek ka siulo,nes veliau neberasi kur gyvent,kaip buvo man ir draugei
Supratau aciu
Ech.. kaip pavydu 😀 noreciau ir as grist i tuos jaunystes metus,kai tik ka nors sugalvojus-susikrauni tases ir varai laimes ieskot:-))
Domina ir mane.
Up, up, up.
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.