Dovanėlės iki 19:00
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Prieš savaitėlę nepilną buvo sukurta tema, eilinis apsikeitimas dovanėlėmis. Tik narių gan mažai , nepamenu , bet iki 20 Visos jau kaip tik šiuo metu turi gauti, kas gavo, ir smagiausia – autorė ištrynė temą! pati apsišiukšlino (buvo taisyklės apie 8 prekės, nesiųsti ko pati nenorėtum gauti, ir ji išsiuntė berods net mažiau, ir išperkamuoju paštu – panelė dar turėjo atsiimant ir susimokėti! Matyt susigėdo prisidirbus ir ištrynė temą) tai vat tokia situacija, bandau atkurti temą, kad galėtume pasidalinti dovanėlėmis, ką gavome, pasirodyti, padiskutuoti
Kiekviena narė, kuri gaus šią nuorodą, tegul nusiunčia tai kuri jai turėjo siųsti dovanėlę, ir kuriai ji siuntė , nes visos tuos duomenis turim , tad taip surinksim vėl vienos kitas į temą!
ka?
Na taip.Aš pirma tai pastebėjau,nes norėjau įdėti dovanėlių nuotraukas.Žiūriu – ogi temos tai nėra.Parašiau man siuntusiai narei ir ji sukūrė temą.Šaunuolė O tos temos autorė laura3434 tai nežinau kur pabėgo…
Pabego nes geda jei pasidare, jus gavote tokiu fainu dovanu,o as ir dar blemba dovaneliu keitimasis man atsiejo 8 lt,zodziu.
Taip noreciau dar sudalyvaut,bet bijau nudegt vel…
as ir noreciau
Kai jau neturite ko kaltinti iš kart šokate prie manęs? Ištryniau temą, nes jau visi apsikeitėme. Niekas nebuvo apsišiukšlinęs, asmeniškai pati nesekiau temos. Siunčiau 6 daiktelius, ne visus mačiau foto Siunčiau panašaus į tai, ką gaudavau ankščiau,maniau.kad patiks Reikėjo asmeniškai tartis dėl pašto, nes ankstesniuose žaidimuose tai buvo įprasta. Atleiskite jei kas ne taip. Galite nebeartašyti,nes temos neseku Ačiū dalyvavusioms
zinai miela mergaite, visur kur vyko dovaneliu keitimasis ir as dalyvavau tai pacios ir mokejom uz savo issiusta dovana, o tu issiuntei ale dovana(kelis meginelius ir servetele prigrebiai nuo namu stalo) ot tai nauji daiktai ir dar as uz tai kad ja atsiimciau turejau pinigus susimoket…
Apsisiuksilinai panelyte, ir nesakyk, kad temos neseki nes va juk radai tema ir zinojai apie ka kalba eina, apie Tave mieloji…
Oi,kaip negražiai daro tokios mergos su tokiom dovanėlėm…Aš dalyvavau žaidime,kurį narė”georgousfashion”organizavo,ir galima sakyt,pusiau patiko.Tai,ką gavau,buvo totali nesąmonė-seni kažkokie mėginukai rusiški,karoliai nusilupę ir knyga mokyklinė,kai aš mokyklą jau seniai baigus Bet nenusiminiau,galvoju,tiek to,man svarbiau buvo,kad mergaitė,kuriai siunčiau,liko labai patenkinta.Aš manau,kad reikėtų keisti žaidimo taisykles,kad dovanėlės būtų įkainojamos kažkiek litų suma,kaip ir buvo su grožio dėžutėmis,sužinai,kam siųsi,parašai,paklausi,ką ji mėgsta,kokia jos oda,plaukai,mėgstamiausios spalvos,pagal mini anketėlę parenki jai dovanėles
o kam trinti temą, kai dar net ne visos merginos gavo dovanėles? Kitame žaidime jau buvo taip, kad autorė nebesusigaudė kaip besielgti toj painiavoj, kurią pati padarė, tai “pasiplovė” , ištrynė temą ir tikrai nevisos merginos begavo dovaneles (tarp jų ir aš).. Labai pikta, kai pats siunti, o nieko negauni, o dabar nejaugi vėl tas pats..? Jei jau imiesi organizavimo, tai daryk tai, kaip priklauso, iki galo, prisiimk atsakomybę…
Nu sorry, bet tai bėgimas. trinti temą, kai toli gražu dar net ne visos gavo! Be to įprasta temą laikyti iki kol visos pasikeičia, pasidalina foto kas ką gavo , pasidžiaugia ar paliūdi, o čia sukurti ir ištrinti, tipo nieko čiaq nebuvo. Puiku tiesiog
Noriu keistis dovanelem!!! ))) Jau sena (22m) esu, tik vyras besveikina mane
as taipat norieciau tik kaip cia viskas vyksta nezinau pirma kart noriu sudalivauti
Pritariu kazkam, kad keiciantis dovanelemis reiketu trumpo aprasymo apie save, kad dovaneles nenuviltu labai. Pvz.: Aš Zosytė iš Pakruojo, turiu vyrą, šunį du vaikus, mėgstu žvejoti, rinkti uogas, mano plaukai ombre rudi. Tuomet atitinkamai Kaledu Bobute gales nesunkiai isrinkt dovanele – pavadeli vyrui, kabliuku rinkinuka.. mmm.. Noriu keistis dovanelem.. Primena mokykla )
gali gal kuri paaiskint kaip cia viskas vyksta?
Turbut reikia palaukt kol kas suorganizuos viska Aklai g inesiusim bet kam
tikriausei
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.