eurovizija 2016

eurovizija 2016

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos, kas Jusu favoritai siais metais? O kuriem atlikejam ne vieta eurovizijoje;)

Page 1 of 3
(nežinomas) (archyvas)

kad dar tik šiandien pradės rodyt, kaip favoritus galima turėti?

(nežinomas) (archyvas)

Šiais metais? Tai jau yra atrinkti visi dalyviai, paskelbtos dainos?

(nežinomas) (archyvas)

Jus, mergos, amziais sugebat pries kokius 4 menesius anksciau temas sukurti. jau tuoj prades bloga but nuo temu apie eurovizija siumetine.

(nežinomas) (archyvas)

Aš kolkas tik Montvydo dainą girdėjau. Jei šiandien geresnių nebus, tai jį ir palaikysiu. Patirties eurovizinės jau turi, iš man žinomų kandidatų geriausias atlikėjas, manau

(nežinomas) (archyvas)

Girdejau Montvydo daina. patiko. Erikos Jeninigs girdejau. Tai grazi tokia bet kazin ar iki finalo prasimus. kad turet favoritus reikia pirma visas dainas isgirst. Dziaugiuosi kad siemet taisykles normalesnes ir daugiau zinomu veidu atrankoje.

(nežinomas) (archyvas)

Nu tai jei taip bloga,tai niekas neliepia ju skaityt,kam lyst i tokias temas nuo kuriu darosi bloooga??? O tema laiku,nes jau siandien prasideda atrankos,as kolkas tik Montvydo daina girdejau ir klipa maciau,tai dar nezinau ka palaikysiu,dar maciau kazkuri ten is Radzio nuotaku dalyvaus,idomu kas per dainininke bus…

(nežinomas) (archyvas)

Bet tai grynai. Kam eiti į tas temas, nuo kurių bloga Tau… WTF.

O kalbant į temą, tai girdėjau tik Ericos Jennings, tai normali, gėda nebūtų. Šiek tiek primena kažkuo Rihannos dainą Stay.

(nežinomas) (archyvas)

kokia šių metų sistema? kiekvienas atlikėjas savo dainą dainuos ar kaip?

(nežinomas) (archyvas)

kaip suprantu vėl yra 16 dainų ir jos suksis per kiekvieną dalyvį.

(nežinomas) (archyvas)

Aš kaip supratau tai vieni su savo dainom, o kiti ne. Atlikėjai yra padalinti į dvi dalis pagal tai

(nežinomas) (archyvas)

oo aciu dabaar turiu ka fone ziureti

(nežinomas) (archyvas)

Montvydo man lb patiko. Jaunas, gražus ;D, geras balsas, daina įsimenanti, šiuolaikinė.

Žiūrėsim kas dar bus

(nežinomas) (archyvas)

Kažkaip sakė,kad dbr dainuoja visi tie, kurie turi savo dainas. Kitą savaitgalį dainuos tie, kurie dainų neturi. O ką dainuos tai neįsivaizduoju.

Bet tuo pačiu, bus galima, jei nenori, savo dainos niekam kitam neduoti.

(nežinomas) (archyvas)

Nu joo sistema tai nesamoninga.. tai arba visi su savo dainom arba visi be dainų, o dabar vienas taip, kitas taip

(nežinomas) (archyvas)

Kolkas tai wtf visi bent man o_O

Na pirma mergina gal dar dar

Page 1 of 3