everything 5 pounds kokybė
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sveeeikos. Manau, yra tokių, kurios yra pirkusios iš šio puslapio. Kokia kokybė? Pvz batų? Laaukiu atsiliepimų ;}
pirkau 2 poras, atplyšo priekiai per pirmą savaitę, tačiau priklijavo batsiuviai ir viskas gerai šiaip patogūs, bent jau man
na ir as susigundziau is sio puslapio uzsisakyti.. kiek jau klausinejau merginu,tai sake kad batu kokybe nebloga, viena panele rase kad nesunesiojami laukiu savu batu, pati isitikinsiu.o jei ir suplys greit,ar dar kas,tai bent jau negaila tu keliu svaru. bet daugelis merginu sake kad rankiniu kokybe tai prasta..
sudina kokybe
Apie 10 dienu
per kiek laiko atsiuncia?
Išbandykite ir susidarysite savo nuomonę
Aišku, geriausia, kuomet ne vienus batus įsigyjama
Tada ir spręsti apie kokybę patikimiau galima
Na aš pabandysiu pirkti :}
Mhm… vieniem ziuriu liuxs , kitiem atvirksciai… mano kojos ismera didoka, kartais net ir i ta didoka neikisu kojos… labai noreciau pabandyti batus is 5pounds
turiu ilgaaulius, laiko puikiai. nesiojau pernai sezona, db vel nesioju
O per kiek laiko ateina?
Užsisakiau vienus batukus, dabar laukiu… Jei ir nebus super kokybė, tai bent sumokėta nedaug
Aš irgi vienus ilgaaulius jau nešioju antrą sezoną. Mama skambino kaip tik, sakė išplovė, tai vėl kaip nauji atrodo
Vienų basučių kulnas nuo karščio antrą kart einant atsiklijavo, tačiau aulinius nešioju nuo ano rudens (qną rudenį, pavasarį, šį rudenį).
Aišku, nėra “fanfaros”, bet kaip tokia kaina, tai tikrai nenusileidžia žygio batams ar deichmanui kokiam.
Nu ka zinau,pirkau batus,tai kokybe kaip turguj
cia jau kaip pasiseka, kartais lb geri, kartais nieko gero.
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.