Fizika VBE 2014
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Kas laikot? Kaip ruošiatės? Klausiam, ko nežinom.
aš laikau. vis pagaunu norą kartotis, bet kolkas tinginiaju.. reiks vakarą paskirt kartojimui. Ruošiuosi su mokytojos surinktomis teorijos ir sprendimo užduotimis iš kiekvienos sferos, griebsiu kiek spesiu senų egzaminų, vadoveliai 11 ir 12 isplestinio kurso teorijos kartojimui, papildoma knyga yra.
Aš irgi laikau. Pagrinde kartoju iš senų sąsiuvinių, nes ten trumpai ir aiškiai viskas. Dar paspręsiu uždavinių iš mokytojo duoto uždavinyno ir tiek
merginos, kas laikot, gal tiksliai pamenat kurias formules ir konstantas reik mokėt atmintinai?
Konstantos duotos būna prie uždavinių, kuriuose reikia jas naudoti. Formulės irgi būną formulių lape, tik iš jų jau neretai tenka išsivesti reikiamas.
tai čia viskas aišku, bet yra keletas kuriuos reik mokėti, nes gali būti neduota, ir trečioje dalyje vietomis reik formulių kur lape nerasi, ir nelabai išsivesi, mokėti patogiau.
Patarciau issipresti testukus kuo daugiau tuo geriau kaip laisvalaikio praleidima IR zinoma standartinius uzdavinius, nera jie kokie ipatingi IR butinai laika stebekite Man laiko pritruko, nes nebuvau pagal laika pasisprendus;/
Kiek sprendžiau bilietus buvo vienintelis atvėjis, kai nebuvo formulės (o gal neįžvelgiau išvedimo): ant elektrodo nusėdusios medžiagos masė. m=kIt
taigi elektrolizė, yra formulyne. na as kaip tycia elemtariausius dalykus sugebu pamirsti. lengvai isvedamas formules, arba vienetus. .
SI vienetus ir wkipedijoje galima rasti.
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.