kvepalai-garsių gamintojų analogai, kūno balzamai, prausimosi geliai, dezodorantai ir kt.;-)

Pagrindinis / Forumas / Grožio paslaptys / kvepalai-garsių gamintojų analogai, kūno balzamai, prausimosi geliai, dezodorantai ir kt.;-)

kvepalai-garsių gamintojų analogai, kūno balzamai, prausimosi geliai, dezodorantai ir kt.;-)

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

rasijukas (archyvas)

Tai analogai garsių firmų ir dizainerių kvepalų, už itin patrauklią kainą (nuo 22lt.-61 lt.)VERSACE, GUCCI, YVES SAINT LAURENT, CHRISTIAN DIOR, CACHAREL,CHOPARD,CALVIN KLEIN, HUGO BOSS, LACOSTE, D&G, DKNY, PACO RABANNE, GIVENCHY, PRADA, GIORGIO ARMANI, MEXX, LANCOME, RALPH LAUREN, NINA RICCI, ESCADA, MAX MARA, GABRIELA SABATINI ir daugelis kitų ne tik žinomų,bet garsiausių pasaulyje gamintojų vardų.

Kvapas atitinka originalą ir išlieka pakankamai ilgai. O jei norit gundančiai kvepėti-siūlau išmėginti kvepaliukus su feromonais.(Išėjo naujas katalogas)

Kvepalų Kolekcija moterims ir vyrams.Kvepalai išsilaiko tikrai ilgai ir gerai tiek ant kūno, tiek ant rūbų. Pati pirkdavau brangius kvepalus ir mokėdavau nemažus pinigėlius už juos, o pabandžiusi FM GROUP platinamų kvepalų likau labai maloniai nustebinta,taigi pradėjau juos platinti. Randuosi Vilniuje, taigi galėsim susitikti ir pavartysit katalogą,išbandysit mėginėlius ir išsirinksit kokie aromatai Jums arčiausiai širdies. Ši firma siūlo ne tik kvepalus bet ir kitus kosmetikos gaminius. O SVARBIAUSIĄ INFORMACIJĄ APIE KAINAS GALIU ATSIŲSTI JUMS EL. PAŠTU kreipkitės [email protected]

Vardas: Rasa

Telefonas: 865824745;860086034

El. paštas: [email protected]

Page 2 of 2
rasijukas (archyvas)

ačiū ir už palaikymą mergaitės ir už kritiką, viską priimu ir džiaugiuosi,kad diskutuojate 😉

KREIPIUOSI Į LABAI NEPATENKINTAS MD NARES

jau nežinau kiek kartų sakiau jeigu žmogus nenori-neperka, bet norinčių man užtenka ir nesidraskykit čia mergaitės varydamos visokiais necenzūriniais žodeliais,nes galima greitai tas komentatores užblokuoti, manau čia ne kokia žemo lygio smuklė,kad galima būtų visaip koneveikti kitus narius ir plūstis kaip kokiems neišprusėliams.tikiuosi gerbsit jei ne kitus nariu, tai bent save ir tai-nebesikartos. AČIŪ UŽ DĖMESĮ

hellena (archyvas)

jau rasijukas už***o su tom savo kvepalu temom, kokia 9 jau sukurusi yra, juk niekam neidomu cia tos tavo prekes, dieve mano atsigauk arba galva trenk i siena, kad cia reklaminiu skelbimu deti negali, eik i tam tikra skilti ir ten svaistykis tais savo analogais. Siaubas kokia durnė 😀

rasijukas (archyvas)

jo?o tu labai čia protinga pasirodei? tikrai matyt pati tokia esi ir trūksta varžtelio kito jei ant kitų taip sakai..pasitikrink galvą pas gydytojus, gal tikrai per dažnai į sieną trankaisi??? o dbr jau pasekmės akivaizdžios..

hellena (archyvas)

Atrašei kaip tikra mažė. Nepasirodžiau protinga, o esu protinga, varžtelio tikrai man netrūksta skirtingai nei tau 😀

sellion (archyvas)

Hellena, gal truputi per žiauriai parašei, bet rasijuko temos tikrai jau užknisa, kiek šiai panelei buvo rašyta ankstesnėse temose, tai ji vistiek kisa ta savo platinama kosmetikia. Nesuprantu tokiu žmonių.

rasijukas (archyvas)

Jellena aš Tau ar kažkam į privatą nerašau 😉 o čia prekiaujančios tikrai daug kas kiša ;-)) deja, konkurencija nemaža tai daugelis taip daro, tačiau aš nerašau mirksiukų, taškiukų,kad savo temą tik iškelt ar pan. o mano temų apie kvepalus daugiau nėra.tik šita taigi nekišu nei prekių, nei užkišu forumą.

rasijukas (archyvas)

Jellena nu jau tu tai užsipuolei mane kaip “suaugusi” nors matau pagal metus esi vyresnė už mane bet proteliu matyt nelabai pasižymi taip čia rėkdama.pati pradėjai čia tą košę virti, pati ir pabaik.nu tikrai kiek galima..jei ne viena, tai kita pasiskaitykit geriau ką kitos MD narės rašė šioje temoje.vadinasi visokių nuomonių yra apie mano temas ir gerų ne tik blogų

Page 2 of 2