halloween 2012

halloween 2012

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

rozine-pantera (Liolita) (archyvas)

Ką rengsitės per halloween’ą? koki idėjų turite? kokiame vakarėlyje dalyvausite? smagu būtų jei nuotraukyčių įkeltumėte dalinamės mintimis, kostiumais, makiažais ir nuorodomis

pakelkit temą kas užeina, nes labai reikia naujų ir nematytų idėjų…Dėkoju

magduleee (archyvas)

ir man ir man rupi

anakard (<3) (archyvas)

Vilniuje nebus kokiu vakareliu?

oooo, čia suuper.. galėtų Kaune kas nors panašaus būt, nes klubuose kas ką skelbė, tai kol kas eiliniai penktadienio renginiai, tiesiog su aprangom spėju, kad puse atėjusių bus išviso be aprangos… liūdna

kristina_j (Kristina) (archyvas)

Turiu vyriska drakulos kostiuma jei kam reiktu. klaipeda

kas dar?)

batjuste (archyvas)

As taipogi svesiu,bet dar nezinau kuo buti, ir merginos nieko tokio neturi ir parduoti .

;s

ilovenyc (archyvas)

Dar nesu tikra, ar tame vakarėlyje, kuriame dalyvausiu, reikės persirengti. Tikiuosi, jog reikės. Aš tada taipogi vampyrė būčiau, niekad neteko, o taip norisi visiem be priežasties kaklus pakandžiot..

emilijav (archyvas)

būsiu mirusi dama, pas drauge su nakvyne būsime. išsidažysiu baltai veida, veduokle, suknele, nertos pirštinės, raufonos lūpos, juodi paakiai ir aišku gera nuotaika. ) gero visoms hellowyno kurios švęsite. gal kadanors pas mus bus ši šventė didesnė ir linksmesnė, tokia kaip anglijoje ir kitose šalyse.

taucius (archyvas)

turiu baltus lesius, jei kas noretumete,rasykit

(anonimas) (archyvas)

dar kokių idėju???

liudukasss (archyvas)

VIlniuje kai buvom pries du metus tai LOFTE buvo geras tusas, ten visi su kaukem, buvo dar make-up meistres kurios paise ant veidu