Help!!Stojimai 2014!!
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sveikos,skaitynedama tema apie stojimus 2014 perskaiciau kad butinai reikes laikyt informatika arba matematika, is kur cia tokia nauja tvarka??Ar as viena praleidau??Ka daryt zmogui kuris matematikoj B lygy o informatikos isvis neturi,o egzaminas labai sunkus yra.Tikiuos kad cia kazkokia klaida
o kokia specialybe nori studijuot ?
čia ne klaida, čia nauja buka tvarka. KAM humanitarams laikyti matematika?? LOL
Matke tai tikrai privaloma padarė, kaip dėl informatikos nežinau. juk jau ir 10tokai laikė matke.
Juk matematika privaloma nuo 2016.. Ar vėl čia kažką jie pakeitė?
Tai, kad nėra matematika privaloma
man matkės mokytoja sakė, kad nuo kitų metų bus privaloma ( aš katik baigiau 12, tai man jau nebegriase ačiū dievui) nebent jei kažką pakeitė.
Nu nejuokaukit, lamabpo visų specialybių sąrašai ir kokių egzaminų reikia stojant, tai ne visur matematika privaloma.
ar reikia matematikos egzo tai priklauso nuo specialybes.tikrai nemanau kad padare jau 2014m privaloma..
Buvo iš pradžių, kads nuo 2014, bet paskui pakeitė, nes prieštarauja savo patiems įstatymamas, kad turi būti du metai prieš įstatymo įsigaliojimą, todėl nuo 2016 norima padaryti matematiką privalomą, svarstoma ir dėl istorijos bei užsienio kalbos privalomų egzaminų, gal užsienio jau net nuo 2014 priimtas, nežinau tiksliai, nes man tai jau neaktualu, šiaip ar taip, švietimo sistema Lietuvoj pati tobuliausia
Tai kad nueinu i socialiniu mokslu reikalavimus paziuret ir parasyta kad informatika arba matematika o to kurio laikai reikia pazymio reiskias kad reikia arba informatika arba matematika laikyt. O i humanitarini reikia biologijos arba matematikos. Tai reiskias nelaikant kazko is tiksliuju i universiteta nebus galima patekt??
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.