Į mediciną 2014?
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Labas, gal atsirastų stojančių į mediciną 2014? Kaip ruošiatės egzaminams, kaip sekasi? Aš ruošiuosi biologijai, chemijai, matematikai ir lietuvių. Ar lankotės pas korepetitorius ar kaip? Kokį universitetą žadate rinktis? O gal kas nors papasakotų apie studijas pagaliau Žodžiu, burkimės, dalinkimės ir bendraukime.
As! Seniai laukiau tokios temos Laikysiu lietuviu, anglu, matematika ir biologija. Papildomai lankau biologoja ir matematika. Noreciau istot i LSMU, mane zavi tai, jog ten mokomasi ciklais, manau, kad taip daug legviau
Aš irgi bandysiu stoti į LSMU, laikysiu matematiką, chemiją, biologiją ir lietuvių Vaikštau pas chemijos korepetitorę. Pati namie sprendžiu visų metų iš eilės chemijos ir biologijos egzaminų užduotis ir taip po truputį kartojuosi. Bijau šiek tiek, nes bandomųjų rezultatai nelabai kokie, o išskyrus mediciną daugiau apie nieką nesvajoju
Mūsų gerb. anatomijos dėstytojas kartą pasakė: jei ieškot, kur lengviau mokytis mediciną, tai jums čia ne vieta. Peace.
Exactly!
Mano bandomųjų rezultatai irgi prastoki… Bet girdėjau, kad daug kam jie iš pradžių būna nekokie, tarsi koks spyris į užpakalį, kad reikai jau pradėt rimčiau mokytis…
vat po to daugiausiai ir verkia tokie, kuriuos “žavi ciklai”
Aš tai pati esu vilnietė, na, ir manau, kad rinksiuosi VU. Kiek girdėjau, tai jie lygiagrečiai eina dalykus. Mokosi pusseserė ir keletas draugių, tai sakė, kad ir per histologiją, ir per anatomiją vienu metu eina tas pačias temas ir labai gerai viskas susideda į savas vietas. Nežinau, tai tik subjektyvi nuomonė, kiekvienam savi mokymosi būdai yra patogesni, bet jei aš kažką vieną mokaus visad labai intensyviai ir po to pametu į šoną, tai greit pamirštu…
Ko jus prisikabinot prie to pasakymo, kad zavi ciklais? Taip, man sitaip atrodo paprasciau, nes man asmeniskai priimtiniau praeit viena dalyka ir ji atsiskaityt. O kad medicinoje sunku, as zinau, nesijaudinkit
uzuojauta merginos,dziaukites paskutine vasara kiek galit
Kodel?
sedesit diena nakti su vadoveliais,labai sunku,ir skolu kainos dideles bet verta
Na negąsdinkit jau taip, nereikia dieną naktį sėdėt su vadovėliais. Kartais būna sunkesnių dalykų, kur daugiau reikia pasimokyt, kartais būna lengvesnių ir galima atsipūsti. Koliokviumai ir atsiskaitymai tikrai ne kiekvieną dieną.
Spėja ten žmonės ir pasilinksmint ir dirbt viduriniuose bei vėlesniuose kursuose. Tik reikia išmokti mokytis, atsirinkti informaciją ir planuotis laiką
O vasara buna kokios nors praktikos? Esu girdejus, kad kiti isvyksta i uzsieni praktikos, viena mergina maciau yra ir i Kenija isvykusi
O siaip kaip tvarkarasciai? Kada baigiasi paskaitos, tenka ateiti su tamsa ir iseiti su tamsa?
O man patinka mokytis, todėl visai negąsdina ilgas ir sunkus mokymasis Pavyzdžiui spręst kokias biologijos užduotis ar pasiskaityt apie žmogaus anatomiją man – vos ne malonumas. Kai nėra ką veikt, atsisėdi paskaityt vietoj sėdėjimo prie kompiuterio, ir kaipmat pora valandų praeina,.. Be to, kai pagalvoji, 10 metų ne tiek LABAI ir daug, tuo labiau, kad karjera garantuota visam gyvenimui. Pasižiūrėkit, kiek daug aplinkui žmonių būdami trisdešimties, važiuoja į užsienį plauti indų nes neranda darbo… o mes (Jei įstosim aišku..) tokio paties amžiaus jau būsim atradę, ką veikti
Man biologijos mokytoja netgi sakė, kad tie, kas per bandomąjį surenka virš 50, dar turi progą gauti 100.. pažiūrėsim ar nemelavo
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.