iPad air 2, verta?

iPad air 2, verta?

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos, turincios sia plansete, ar patinka? Gera? Domina viskas gavau pasiulyma isigyti pigiau siek tiek, tad turiu nakti apsisprest. Siaip butent apie ja ir galvoju, bet noriu isitikint, kad verta, visgi kaina nemaza

Page 1 of 2
(nežinomas) (archyvas)

verta ir taskas

(nežinomas) (archyvas)

Patenkinta 100%

(nežinomas) (archyvas)

Greita. Nestringa? Pries tai turejau samsunga, labai nusivyliau. Noriu uz tokia kaina nusipirkti gera daikta

(nežinomas) (archyvas)

Suradot palygima ipada su samsungu

(nežinomas) (archyvas)

Naturejau niekad jokio apple produkto, tai negaliu lygint

(nežinomas) (archyvas)

Tikrai labai geras daiktas! Nestringa nieko, pati naudoju tik apple , nes isbandzius sia firma apie jokius samsungus net nesinori galvoti;]

(nežinomas) (archyvas)

Super, reiskia ner ko abejot;)

(nežinomas) (archyvas)

Verta tikrai, oj kaip verta mama turi samsunga kelis menesius ir stringa jau, as ipada jau virs metu,tik kad air, tai viskas veikia be jokiu jokiu striginejimu

(nežinomas) (archyvas)

Man per didelis ekranas iPad Air,tai pirkau iPad mini 2. Planšetė puiki,į nieką nekeisčiau. Verta!

Samsung iš viso yra viena prastesnių (o gal prasčiausių?) firmų,nėra ką lyginti.

(nežinomas) (archyvas)

As pirkciau is zmogaus, sake dovanu gavo, bet nenori. Cekio neturi, bet garantija neva yra iki metu laiko, ir 2 metai apple garantija pagal Europos Sajungos taisykles. Siek tiek bijau, kad vogtas nebutu

(nežinomas) (archyvas)

@simonavag faktai? Ar pažįstamo pažįstamas sakė?

(nežinomas) (archyvas)

@vocal Patirtis. Pažįstami,kas turi,visiems bent per kelis mėnesius sugenda. Tai čia yra faktas.

(nežinomas) (archyvas)

Tas pats, kas pasakyt, kad pavyzdžiui mano draugei stringa, dėl to aš nepirkčiau apple.

Esu naudojus tiek samsung, tiek apple produkciją ir nei viena nebuvo ideali. Man tik įdomu, kaip žmonės, nenusimanantys apie techniką, gali sakyti, kad ta ar ta firma yra geriau, o kita prastčiau.

(nežinomas) (archyvas)

Tai niekas tavęs ir neverčia pirkti.

(nežinomas) (archyvas)

Zinau, kad niekas nevercia pirkti tiesiog domiuosi, manau nieko blogo tame

Page 1 of 2