Iphonas 5 !!
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sveiki
Ruosiuosi pirkti iphona 5, tik va kazkaip visos blogos nuomuones kiek girdejau… Kad greit dusta ir akumas nelaiko, tai vat kas turit, kaip jums jis?
Man irgi reikia nuomoniu
Turiu jau greit bus metai. Buvo krites kelis kartus nueko neatsitiko, ir tas akumas laiko. Bet kai as kasdien daug internetu naudojuos tai ir kraunu kasdien.
Sveikos.Viskas su juo gerai.Tik nepirkit is bet kur.As dukrai nupirkau 17 gimtadienio proga is Omnitel.Tai jau antri metai i pabaiga ir ji sake nekeistu i joki kita tel.Fantastika telefonas
Jei nenaudoji daugybės appsų baterija laiko tikrai ilgai, ypač paskutiniai procentai. Labai patogus telefonas, jei saugosit, nemėtysit, ekraną laikysit su plėvele – turėsit telefoną ilgam
as turiu, viskas gerai su juo, nera ka lygint su kirais 🙂
Pritariu, internetas, facebookas, instagram ir kitos programos bei dar muzika (kurios labai megstu klausyt) ir iskrauna ji. Bet as pirkdama zinojau kad beveik kasnakt ji krausiu bet man labai greit pasikrauna. O siaip tobulas telefonas nekeisciau jo i nieka. Turejau androidu pries ji, tai dabar net nera ka lyginti ios 8 mano pats geriausias jei pirksi autore kreipkis i mane del dekliuku! parduosiu mazesnemis kainomis
Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.
<div
Na turėjau iPhoną5 iškeičiau į Samsung galaxy s3 neo, žymiai geresni samsungai bent jau man, iPhonui kai likdavo 20 procentų baterijos jis išsijunkdavo o su samsungu dar kai lieka 1 procentas pasiskambint gali. Daug vargo su iPhonais nei baterijos išimsi, taisymas brangus labai į aplinką reaguoja t.y į dulkes ir ir t.t. siūlyčiau pirkti Samsung galaxy s3,s4 arba s5. Nesigailėsi
nekeisciau savo 5s i nieka
O gal patarsit is kur geriause pirkti ?
O man įdomu, būtų sužinoti iš kitų panelių apie iPhone 5s, nes vakar gavau.
As ilgaisvarstau tarp Samsung Note 3 ir iPhone5. Nugalejo Note-as del ekrano dydzio, patogumo ir baterijos
Turejau note 2 , note 3 kaip plansete issitraukti toki nepatogu… o dar jei dirbi darba kur nuolat reikia nesiotis telefona tai sitas tikrai ne koks variantas mano notas pries iphona buvo plyta ) o su iphonu sugebu ir viena ranka parasyti zinute ) ir graziai telpa i ranka )
koki patarsit imti telefona, kad butu labai geros nuotraukos?
nu uzknisa tai, kad ties 20 proc issijungia, jei navigacija naudoju, buna kad ir ties 30 siaip nekeisciau i nieka, jei laikytu ilgiau butu tobulas, nors siaip kaip ir daugelis sake, tai jei nenaudoji interno, tai gali tikrai ilgai laikyt
Koks skirtumas, kur pirkti, jei gamintojas tas pats?
Del suduzimo-cia jau tikrai ne telefono kalte, o naudotojo.
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.