iphone 4
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sweiki gal zinot kas atrisa is anglisko telefona kur? Ir kiek kainuoja?
UP. man taip pat aktualu
šiaip gi žinot, pilna prie kalvarijų turgaus Vilniuje tų taisyklų, nunešiau į pirmą pasitaikiusią, sėdėjo tokia buka merga ir jaunas vaikinas, apžiūrėjo, pasakė kainuos 60lt, sakom ne, brangoka, iš kart pasakė nu nuleisim iki 50lt (matyt norėjo užsiplėšt iš pradžių..) atėjom po 20min kaip jie ir sakė, bet pralaukėm 3,5 valandos, ir jie nieko nepadarė.. buvo pikta, ir dar drįso įsiūlyt vietoj mano iphono, kažkokį kloną, nu nu. Kitą dieną atėjau ir pasakė, matot, čia jis neatsiriša, labai jau prisirišęs (nevykęs humoras) kainuos 80lt. O pikčiausia, kad jie gali iš tavęs tyčiotis kiek nori, daryt ką nori, juk visi žinom , kad visi jie atsiriša taip pat ir visur.. nu tiek to, 80lt ir pataisė per dvi dienas, ir tai mačiau, kaip ta boba vežė pas kitą meistrą taisyt, nes patyss nesugebėjo.
nusipirkau pririšta UK prie tinklo “3”, Vilniuje atrišo už 370lt, bet originaliai, galiu naudotis” app store” ir siųstis visus atnaujinimus, mano iPhone 4s, mamos buvo priristas prie O2, taip pat iš UK, atrišo uz 250lt
Nepatarė atrišinėti ten kur kainos nuo 40 iki 100lt… Sako,kad jei pasisekė, tai gerai, bet jeigu ne, tada telefoną lieka tik išmesti…
domina kur Vilniuje teikia sia paslauga, nesinori nesti bet kur, kadangi jau nesiau prie stoties telefona taisyti, teko atsiseikinti su telefonu, ir pinigus sumoketi,
todel noretusi rekomendaciju, kur neset ir kaip atriso, kiek kainavo
va butu gerai kad vezt nereiktu aciu
mokejau 200lt uz blokuoto telefono atrisima,atriso per pora dienu ir nereikejo vezt telefono pas juos,nes atrisa pagal imei pas iMeistras.lt
Aciu uz info, jau guli visai naujas telefonas pas mane puse metu ir niekaip negaliu naudotis juo
pas mane buvo pririštas iš anglijos gal, tai atrišo už 80lt
Mano draugas nusipirko prie anglu three prisista, deja neimanoma buvo atristi ir teko parduot. Taigi ne visus galima atristi siuo metu, nebet galite palaukti kol atsiras naujos versijos
Na reiktu kazkur apie Panevezi
kuriam mieste reikia?
~80lt visose taisyklose
skelbiu.lt yra pilna skelbimu arba googlej ivesti “atrisame iphone4”
Laukiam skubiai atsakymo
nu jo
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.