iphone 4 neisijungia
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
sveiki,viskas veike gerai iki tol kol jis pastrigo ir isjungiau buvo baiges issikrauti dabar isvis nerodo net kad kraunasi.. kas galetu buti? tel iphon
Palik pajungtą kraut ir nejudink porą h
mANOT ATSIGAUS?
Spausk pagrindinį tą apvalų mygtuką ir išjungimo mygtuką vienu metu ir laikyk apie 20s, turėtų atsigaut.
Tiesiog pagooglink, man tas pats vakar buvo su Nokia Lumia, ir kaip plastelinas sako, tiesiog reikejo tam tikra mygtuku kombinacija nuspaudus palaikyt
ir maaaaan reikia!
prijunk prie kompo ir spausk atrakinimo ir vidurini mygtuka vienu metu, isijungs
bandziau
@plastelinas man ka tik uzluzes buvo iphone 5s, issikrove ir nebeisijunge, net nerode, kad krauna. Suveike Jusu pasiulymas palaikyti 20 s ispausta vidurini ir uzrakinimo mygtukus. O kas cia buvo nutike tam telefonui?????
Forumo tema atkelta iš “N-18”
Aciū, padėjote ir man O jau buvau strese
Sveiki, norėjau paklausti, gal kas nors žinote , ar galėjo iphone išsijungti ir nebeįsijungti dėl sudaužyto ekrano ?
ačiū jums labai. Jau buvau sunerimusi,kad nebeveiks. Šitiek sukau galvą o dabar veikia, ačiū )))
Ziurekit, vakar bandziau atnaujinti Iphone 4. siuntesi updeitai ir uzlinko. db rodo kad krauna (nors nekrauna) ir kas keleta sekundziu pasirodo obuolys ir dingsta. ir taipkartojasi nuolatos. pajungti neina. Gal kas susiduret?
@monik_kk sunku pasakyt, bet esu mačius daug merginų kurios naudoja su dužusiais. Tačiau manau yra kažkiek tikimybės.
Turiu senuką iphon’a 4s. Įjungiu kraut nerodo, kad krauna, tačiau paliktas per naktį krovimo režimu pasikrauna 100 %… nesuprantu kas cia geltu buti
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.