Iphone 4s ar Iphone 5 ?
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Labai reikia jūsų pagalbos, būtų malonu jei padėtumėt! Kreipiuosi į tas paneles kurios turi Iphone4s arba 5 , ar šiaip domitės jais. Kuris geresnis, nes žadu pirkti, o išsirinkti niekaip neina. Vieni sako 4geresnis, kiti kad 5. Gal galit pasakyt šių telefonų + ir – ?
As pirkciau 5,nes naujesnis
Turejau visus nuo pacio 1.
5 geriausias!!!
Dabar laukiu 5s.
Niekas ten nestringa, palyginus su 4s – greitis superinis, funkcijos – fantastiskos.
As tai net siulyciau palaukt 5s
kad jau tas ios7 tragiskas bus… siaip imk 5 nes tikrai 4s senesnis, poto neveiks kokie atnaujinimai. o kas sake kad lagina tai turi 5 ar sako kad sakyt. turiu 4s dar nei sykio nelagino kaip kiti sake oi blogas tas 4s nevertas lt bet vertas…
Aš ir iš pradžių norėjau imt 5 , bet tada pasakė kad jame labai daug programų ir todėl stringa, vis dėl to manau pasirinksiu pastarąjį variantą, ačiū už nuomones
Kaip gali but 4 geresnis ? Cia kazkoks durnas klausimas. Logiska, kad imt 5 kai yra 5. Plius dabar isejs ios 7 kur kardinaliai pakeis visa iphona. Ir 4 po metu bus per silpnas atnaujinimams naujausiems, o 5 ne, nes jis yra galingesnis. Plius lengvesnis ir dar ekranas didesnis.
Ketvirtas man grazesnis
dede su telefonais dirba, tai pasakojo, jog labai daug kas nusivyle 5 iphonu, nes su rysiu daznai buna problemos, ekranas tikrai nera patvaresnis uz 4s ir 5iphono sonai labai susibraizo, nes ten dazyta, o 4s eina metalas ten beje 4s daugmaz laiko savo kaina nuo isleidimo, nes geras modelis, o 5 kaina labai greit krito ir jau beveik susilygino su 4s
5 – patvaresnis, lengvesnis ir pati asmeniškai dar problemų su juo neturėjau
Ios galima atsinaujinti 4s pacia naujausia ir bus programiskai tas pats kaip 5. Pati turiu 4s ir nesigailiu! Aisku, jei kas pasiulytu keisti i 5, manau, kad neatsisakyciau taip pat is dalies jie nelabai kuo skiriasi, tik isvaizda
iphone 4s pazistama nusipirko 5 – nekazka, skundes, gailejos;] o pati turiu 4s- jau daug kartu ir krities ir t t bet nei kiek neiskiles, (aisku turiu dangteli, taciau jis nei kiek nedengia paties ekrano, o buvo ir ekranu krites ant grindu klube ir nieko) niekada nestringa, tikrai geras
Na, 5-as modelis yra didesnis, ekranas patvaresnis, ir naujesnė ios
Bet mano akiai mielesnis 4s. Pagrindinės funkcijos nepasikeičia vistiek, o nemanau kad jūs pilnai išnaudosit visus app’sus
Man atrodo kad 5s net nebus, nes sakė 6 pasirodys spalį-lapkritį, bet ką aš žinau..
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.