Iphone 5s VS 6 !

Iphone 5s VS 6 !

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(anonimas) (archyvas)

Sveikos .

Zadu pirkti viena is siu .

Realiai man 5s patogesnis nei 6.

Gal kas turejot 5s ir perejot ant 6?

Tai kuris labiau?

Page 1 of 2
(nežinomas) (archyvas)

Turiu 6, 5s geresnis

(nežinomas) (archyvas)

5s !!

(nežinomas) (archyvas)

Tik 5s

(nežinomas) (archyvas)

patarčiau 6, del to nes jis naujesnis, geresne nuotrauku kokybe, apart dydzio ir keliu pasikeitimu nelabai nuo 5s skiriasi. tiesiog jei investuojate i ilgalaiki pirkini, tai verciau rinktis naujesni, nes laikui begant silpnesnis telefonas nepaves taip gerai atnaujinimu nei naujesnis, prades strigti, ir nuotrauku kokybe nedziugins. pati turiu 5s, su mielu noru keisciau i 6

(nežinomas) (archyvas)

6!

(nežinomas) (archyvas)

Turiu 6. Jeigu turi galimybę rinktis tik šeštą . Tikrai įprasi prie dydžio, nuotraukos fantastiškos. Tikrai šeštas turi daug savų pliusų

(anonimas) (archyvas)

Esme tame ir yra, noriu pereiti ant mazesnio telefono.

6-to dydis kaip mano samsungo 4s. Ir iphone 6 jis rankoj labai toks nestabilus , kaip as sakau “slidus kaip muilas” , ar cia man vienai tik taip?

(nežinomas) (archyvas)

o man 5s dizainas yra kazkas tobulo … pati ji imciau, taciau galvoju del 6rimciau nes jis naujesnis yra

(nežinomas) (archyvas)

Gal kas parduoda 5s?

(anonimas) (archyvas)

Kas dar merginos?

Drauge turi 5s ir 4s, ir nepatikesit ji mieliau renkasi 4s , jai daug patogesnis, telpa i kisene, pribambasu jai nereikia, zaidimu nezaidzia… ir , nei biski galvos nesuka del to, kad ale senas jau . Nezinau, kaip Jus bet kas siuo metu dar turi 4s nesiskunde nei vienas, kad lagintu ar panasiai . Tai manau su 5s ir neturetu greitu metu buti problemu?

(nežinomas) (archyvas)

Turėjau 6, perėjau prie 5s, jis šimtą kartų patogesnis rankoje, gali pasiekti aukščiausią ekrano tašką su tos rankos su kuria laikai pirštu, ko ant 6 padaryti tiesiog nepavyktu + dizainas man 5s GOLD nerealus, net nėra ką lyginti su 6. Taip, kad vienareikšmiškai 5s!! Nebent tau visiškai nesvarbu patogumas, ir perki tik dėl “ponto”, tada taip, imk 6 gi brangesnis ir naujesnis

(nežinomas) (archyvas)

Turiu 5s nekeisčiau į nieką, tobulas dydis ir dizainas

(anonimas) (archyvas)

Jei skaitei, ka rasiau, tai turejai suprasti, kad butent as labiau akcentuojuosi i 5s )

(anonimas) (archyvas)

Beja kiek Gb Jusu apple? ar uztenka 16gb? Man tik nuotraukom ir butiniausiom programom

(nežinomas) (archyvas)

5s fainesnis

Page 1 of 2