Iphone 6 Ka manot?

Iphone 6 Ka manot?

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

pasiziurekit i tai kokias “naujoves” jie siulo ir taps aisku, kad cia nesamone paskaitykit specifikacija ir paprasto 6 ir 6 Plus vienintelis kas geriau nei buvo – dydis. O visa kita…. uzmige buvo kurejai ar ka niekad nebuvau obuolio gerbeja, bet visgi tikejausi kazko naujo, geresnio, negirdeto ar bent jau galingo telefono

anyway, tuoj ateis kas nors cia ir suvarys visus, kas pries – juk neiperkam net tokio telefono

Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.

<div

(nežinomas) (archyvas)

Galingo telefono reikia ane? ka veiki su juo? esi naudojus iphone naujesni? niekada nelyginkit golfo 2 androido ir bentley iOS

(nežinomas) (archyvas)

Naudojausi iphone 5 pora sav, o pati turiu lg nexus 4. Ir ką galiu pasakyt…. Nexus’as man labiau prie širdies. Ir kaina priimtinesnė.

(nežinomas) (archyvas)

Juokingiausia, kad iOS vartotojai peikė androidus, jog jie yra dideli, nepatogūs ir panašiai.. O dabar kaip yra? Ir iš karto visi “ooooo, didesnis ekranas, cool”. Man tai atrodo, kad iphonų ir buvo visa esmė, kad jie nebuvo dideli. 0 orginalumo

(nežinomas) (archyvas)

O man kaiptik nepatinka, kad toks didelis. Turiu 5, nesiruošiu keist, visais atžvilgiais patenkinta esu. Mirė Jobsas, mirė ir obuolio gerumas, ir iOs nepatinka nauja

(nežinomas) (archyvas)

nepatinka tik tiek, kad jis prarado savo “aifouniškumą” t.y. formą. labai į samsung tapo panašus anyway, jam pasirodžius laukiu kol atpigs 5s ir manau įsigysiu jį

tačiau kaip ir buvo prognozuota, mirus Jobs’ui, mirė ir eplas…

(nežinomas) (archyvas)

As taip pat mamau pirksiu 5s, nes 6 kazkaip nesuzavejo

(nežinomas) (archyvas)

5s man irgi patrauklesnis

(nežinomas) (archyvas)

nuvyle is tiesu, nes nepaisant to, kad ekrana padidino ir nauja procesoriu imete, tai nieko nuostabaus nesukure

(nežinomas) (archyvas)

nuvyle, tikrai pirksiu (jei pirksiu, nes kolkas ir 4s esu patenkinta..) 5s, sitas nevertas tokiu pinigu..

(nežinomas) (archyvas)

Nu nesakysiu, kad neiperki, bet kad nusisneki – tai tikrai Paciai iPhone ne itin patinka, bet faktas, kad apple NIEKADA nesivaike skaiciuku, o 100proc visada viska tobulino. Kamera palikta tokia pat, bet ji PATOBULEJUSI Lygiai taip pat kaip kiti dalykai. Samsung? Su kiekvienu tel. modeliu kelia skaiciukus, bet kaip lagina. Turiu S5 galaxy ir nesuskaiciuoju kiek kartu buvo pakibes, o draugo iphone5s – nei karto

(nežinomas) (archyvas)

Turiu 5iphona ,6 tikrai nepirkciau.. Labai nepatrauklus ir jokiu naujovių nepasiūlė

(nežinomas) (archyvas)

Siulyciau panaudoti LG G3, HTC One M8 bent jau pries komentuojant..

(nežinomas) (archyvas)

Absurdas, sakoma , kad bus brangiausias telefonas…Jokio orginalumo, mirė Jobsas, nebėra apple orginalumo, ir kainos kosminės. Apie iphone 5s, 6 kalbu.

(nežinomas) (archyvas)

Kai kalba eina apie išmanuosius, tai visuomet reikia spręsti pagal save ir savo poreikius – vieni vertina foto kameros plačias galimybes, kitiems svarbu greitas naršymas internete, tretiems reikia didelės įstrižainės… Asmeniškai aš esu labiau nei labai patenkinta 5s, svarsčiau galimybę atsinaujinti į 6-ąjį, bet realiai mane dominančių patobulinimų jame vos keletas, todėl aš tokius pinigus mieliau išleisčiau kokiam kitam pirkiniui

Page 1 of 5