Jūsų 18 gimtadienis!
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Laabas ! Galbūt kažkam 18 yra tiesiog įprastas, niekuom neišsiskiriantis gimtadienis, beet yra ir tokių , kuriem tai didelė , laukiama šventė! Būtų labai įdomu, kad pasidalintumėt savo prisiminimais, kaip jūs šventėt, o gal dar švęsit!!
Nešvenčiau, su keliais draugais simboliškai pasėdėjom ir viskas
gegužės 10 gimtadienis,važiuosiu į koncertą 7 dieną. o per gimtadienio dieną su artimiausiais draugais pasedėsiu ir tiek
nieko įspūdingo nedariau, tiesiog pasidariau makiažą pirmą kartą pas visažistę, nuvarėm su draugėm į gerą restoraną pavalgyti, o vėliau į kluba ;D Geriausia vieta buvo ta, kur įeinant į klubą paprašė pažymėjimo ir dar vėliau kažką apsauginis murmėjo, kad ne mano jis. Beje, į šitą klubą ėjau gal 100 kartų, kai dar 18kos neturėjau ir nei karto nebuvo paprašė dokumento
Na dar pasipasakokit kas nors!
su keleta draugiu nuejom i kavine pavalgyti, kaip tik pavaisino sampanu ir veliau isgerus sampana kilo mintis nueti i kluba. tai nuvarem ten ir visa nakti vaisino kokteiliais ir shotais keli vaikinai, dar atnese liepsnojancio sampano, dar toks vienas, kuri vos pazinojau net uzlipo pas dj ir paprase garsiai mane pasveikinti. buvo geda, nes jis veliau dar 2 kartus ejo.. D zodziu labai linksma buvo, prisisokom. isvis taip netiketai cia visi vaisino, sutapo su gimtadieniu. kita diena su tevais ir giminem issinuomavom baseina su pirtim 2 valandom siaip patiko tas savaitgalis. butu aisku gal smagu issinuomoti plota, bet labai daug pinigu issileistu, o man labai nepatinka kai kvieciasi kiti i gimtadieni ir dar liepia uzmesti ir bonke atsinesti. tsg wtf, kam isvis tada daryti. plius nelabai butu buve ka kviesti D
Švenčiau namie. Kadangi namas nuosavas didelis,tad visi tilpo. Šventėm tikrai smagiai Dar dabar juokas ima prisiminus Draugė pasakojo,kaip naktį išėjus parukyt sumaišė laiptus mano,su mano kaimynais ir nuėjo ten rukyt,parnešė man daržo žibintų nuo kaimynų,nežinau kas jai susišvietė,alko matyt ėmė viršų,dar dabar prisiminus kikenu DDDDD Kadangi dauguma liko miegot,ryte atsikele visi nesuprato kodel apipaisyti,o patys save apsipaise,bdt neatsimine kas ka Tai ir kojines susipaise,viska Na o pati as su drauge iki 9 ryto tusinom,nezinau is kur tiek jegu ir energijos buvo Kai galu gale drauge smigo,as sumasciau,kad visgi miego dar nenoriu tai reik eit NEDD FOR SPEED zaist DDD (WTF?WHY?) Na apie 11h dienos jau smigau ;D O tuomet jau visi keles,tad tetis buvo toks geras,kad uz mane visus pamaitino,o as miegojau ir mane pakelt buvo neymanoma Bet tikrai prisiminsiu ilgam Buvo daug juoko,viskas be pykciu ar kokiu mustyniu,draugiskai ir smagiai. Kartociau!
Galvoju užsisakyti paplaukiojimą Kauno mariose, po to į kokį restoranėlį pasisėdėt, suvalgyti torto, tada nežinau – į botanikos sodą, ar kažkur gražiau, įdomiau – pasifotografuoti ir tiek nevartoju alkoholio, dėl to tenka kažkaip suktis neužsisakant tiesiog pirties. Gal dar kas nors patarimų kokių nors turit?
Aš nešvenčiau iš vis, o draugai savuosius darė vilose.v
Mano gimtadienis vyko Juodkrantėje, nes ten dirbau. Vos sulaukus 24h įsiveržė draugės dvi į kambarį su tortu, šampanu ir tuo metu reikalingiausiu dalyku darbui – pirštinėmis apie 8h ryte paskambino tėvai pasveikinti manęs su gimtadieniu, o po 10minučių įsiveržė su rožėmis į kambarį ir visokiausiais saldumynais (o tuo metu mus skyrė apie 300km), tai buvo labai didelė staigmena. O po to iki vakaro dirbau, po darbo nusiprausiau, susitvarkiau, su drauge nuėjome pavalgyti ir susitikti su draugais. Susitikom visi ir linksmai, paprastai paminėjom mano gimtadienį. Pašokom, padainavom, žinoma be alkoholio neapseita toks paprastas, bet labai smagus!
Labai fainas gimtadienis buvo! Buvo antrosios Kalėdų dienos rytas, apie 7h. Aišku,tada dar tamsu buvo ir šaltoka. Na, aš, žinoma, kaip ir visi tuo metu normalūs žmonės miegojau ir tikrai nesitikėjau beldimo į langą. Pirmą kartą šiek tiek prasibudinus pagalvojau,kad gal pasigirdo, kitą tiesiog pagalvojau, aj.. Na nesikelsiu tikrai, šalta gi bet trečiąjį, dar smarkesnį beldima jau nutariau patikrint, lango gi gaila. Išlipau iš lovos, pažiūrėjau į langą, ten buvo priklijuotas lapas ‘eik į virtuvę’, na greitai užsimečiau striukę, šokau į pirmus pasitaikiusius batus ir lekiu į virtuvę, o ten kitas lapas ‘eik į lauk ir sek rodyklėmis’, jau su šypsena veide ir visa laiminga lekiau į lauką, nusekiau rodyklėmis (iš lapų iškirptomis ir akmenukais prispaustomis prie sniego) ir pamačiau didelę raudoną dėžę, na apsidairiau, pajudinau dėžę ir iš už malkinės išlindo draugės su homemade torčiuku, kuris beje, turėjo jau n-18 atributą iš banano viršuje ir graikinių riešutukų Žodžiu, buvo žiauriai faina ir likau labai nustebinta
Buvo jėga gimtadienis vasarą, tai su šeima ir geriausia drauge nuvažiavom pas tetą į sodybą, stalas buvo lauke, kepėm šašlykus, pasimaudėm, paleidom dangaus žibintus ir grįžom namo nemėgstu grandiozinių balių su nakvynėm, tuoj pat atsibosta šurmulys. Kitą dieną su tėvais išvažiavom į Livu vandens parką man visada per gimtadienį patinka keliaut, pramogaut, o ne balių daryt klasiokė užsisvaigo daryt grandiozinį 2 dienų balių sodyboj su muzikantais (!?), bet pamačius kainas greit atšoko fantazija
Lokes pedoje laipiojom
Mano gimtadienis buvo sodyboje,labai gražioje vasaros pabaigoje, gerai kad jos nereikejo nuomotis,nes ten mūsų giminių šiaip švesti neplanavau, bet kadangi mano mama suplanavo, kaip jūs sakote čia “grandiozinį” gimtadienį, tikrai džiaugiausi ir buvau žiauriai patenkinta,viskas buvo suplanuota mamos,fototapetas darytas ant sienos fotkinimuisi , balionai,žibintai leisti į viršų, aišku fejervekai, na tikrai gimtadienis buvo tobulas,pati žiurejau ir netikejau kad tai mano gimtadienis tikrai mano mamukas pasistenge, ir esu laiminga kad tikrai turiu tokius nuostabius tevus bet geriausia dalis tikriausiai buvo ryte, kai tik prabudus i mano kambarį atejo tevai su gelem ir masinos rakteliais… Gavau masina vis prisiminus savo gimtadieni pagalvoju kaip is kokiu filmu mano gimtadienis buvo D uz tai esu dekinga labai savo tevams, kad turi galimybiu padaryti tokias sventes
O aš žliumbiau neišlaikius teisių
kaip gražuuuu! ir smagu už tokią pavykusią šventę
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.