ka daryt ties 7?
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
1. SUsipazinom internete, pradzioj labai siltai su manim kalbejo, tada pradejo mane kviest…
2. Kviete susitikt 9 kartus. Kodel?
3. Bendravo nedaug, paskambindavo, bet visu skambuciu esme, ne su manim kalbetis, o kviest susitikt. O man kaip tik truko to, kad pajust kad randam bendra kalba, kad zmogus idomus ir t.t.
4. Reiske nepasitenkinima, kad neinu susitikt, bet bendraut , tiesiog kalbetis siaip sau, venge, nors primygtinai sake kad mes turim susitikt.
5. Atsisakiau susitikt. Atsisakiau, nes nenorejau eit susitikt su zmogum su kuriuo bendraudama nesijauciu gerai, kurio nepazistu. Siaip jis tikrai man pasirode idomus ir siek tiek gal patiko, bet man truko demesio, bendravimo, to susipazinimo. Nu tiesiog nenorejau eit i akla pasimatyma, kai nezinau nei kas nei kaip. Norejau susitikus jaustis gerai, sava, todel man reikejo daugiau pokalbiu
6. Po paskutinio atsisakymo tiesiog istrine is draugu. Kodel?
7. Ka daryt man???…. Neberasyti?
Ištrynė, nes nusibodo. O tu jam sakei, kad nori pabendraut labiau ir neskubėt susitikt ?
7. nedaryt nieko, pamiršt ir tiek.
aisku, kad neberasyt. Nei tau to reikia, nei jam.
Pamirsk nu. Jeigu nesijauti gerai bendraudama tai kodel dabar dar mastai apie ji?
Tikrai nesusitikit ir nerašykit, jūs juk nežinot kas už kito ekrano ar kas kitam laido gale……
bet as noriu bendraut su juo.
tai susitik jei nori bendraut,.
o kiek tu apie jį žinai? ar visai nieko nežinai? nes nieko nepasakoja? Nes man tai būtų įtartina jei išmeta iš draugų dėl to, nes dabar susitikti nenori… Jis iš tavęs tik nori kažko ir viskas, įtartinas tipas.
nu jau tikrai nelaikau jo itartinu.
Jei nesijauti gerai bendraudama su juo, tai koks dar klausimas kyla, ką daryt? Nebebendrauk ir tiek.
Matyt jam atsibodo gaišti laiką. Kiek teko man susitikti su vaikinais, su kuriais susipažinome internetu, pirmas susitikimas niekada nebūdavo toks, koks tiekėjais (nebūtinai blogas, tiesiog viskas būdavo kitaip). Todėl ir man atrodo, kad geriau susitikti kuo greičiau, pamatyti koks žmogus yra, o ne prisikurti iliuzijų, kurios vėliau žlunga. Keista, kad dar 9 kartus kvietė, nes jo vietoje tai aš būčiau pakvietusi max 3
o kodėl ne? kokie veiksniai verčia jus pasitikėti juo? nu šiaip įdomu
Vaikinas nenori gaist laiko. Nes daznai bendrauji bendrauji, pririsi, isisvaigstai,.. susitinki ir – viskas. Ir nebutinai izvaizdoje esme. Tiesiog matai, kad gyvai pokalbiai nelimpa, traukos nera. Ir taip apmaudu ir gaila pasidaro.. ir kuo ilgiau bendrauji pries tai virtualiai, tuo skaudziau tokiu atveju buna. Mes su vyru susitikom po 7dienu nuo pirmo susirasymo. Tycia. Kad nebutu skaudu, jei gyvai reikalai nesiklostytu, kad nespetume prisiristi
oppp
pamirsk toki. mane feisbuke pora desimciu vaikinu kviete susitikt, tokie kur grynai siaip is oro pasneka pora minuciu ir jau galvoja kad normalu susitikt, ir visi ta pacia dudele ”susitiksim ir susipazinsim ; )” zodziu fuckboys ir tiek.
Kokie dar fuckboys? Nejuokinkite žmonių, nes yra daug vaikinų kuriems virtualus bendravimas tiesiog iš principo nepatinka, yra ir tų kurie nenori cackintis mėnesius ir po to susitikus suprasti kad žmogus realybėje juk visai kitoks ir visai netraukia. Galiausiai būna ir taip kad virtualiai bendravimas nesiriša, o gyvai yra visai kitaip…Nesakau kad nėra tų kur tik fiti-miti ieško, bet toli gražu ne visi
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.