Kas madinga 2016 pavasarį/vasara?

Pagrindinis / Forumas / Stilius ir mada / Kas madinga 2016 pavasarį/vasara?

Kas madinga 2016 pavasarį/vasara?

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos! Šią temą sukūriau, norėdama sužinoti šio sezono madingus drabužius Tad kuo gi atnaujinsite spintą? Ką planuojate nusipirkti, o gal jau nusipirkote? Pasigirkite ir pasidalinkite

(nežinomas) (archyvas)

Bent jau Anglijoj tai dabar tokio tipo, khaki spalvos švarkeliai/striukytės madingos Labai patiko, todėl ir aš nusipirkau Dar aišku neapsieisiu be keletos porų plėšytų džinsų, labai juos mėgstu, reiks dar apsirūpinti Dar noriu raudonos odinės striukės, megztuko su skeltukais šonuose, ir dailios odinės kuprinytės Iš batų artimiausias pirkinys bus Adidas kedukai ) Iš papuošalų noriu auksinio kryžiuko ant kaklo

Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.

<div

(nežinomas) (archyvas)

Labai ačiū! Kokie kitų numatomi pirkiniai?

(nežinomas) (archyvas)

Kokios rankinės madingos?

(nežinomas) (archyvas)

Mane tai pakerejo adidas superstar kedukai, labai uzsimaniau nusipirkti tik galbut noreciau juodu su baltomis juostelemis gal zinote kokia kaina lietuvoje ir kuriose parduotuvese galeciau rasti?

(nežinomas) (archyvas)

Dėl parduotuvių abejoju, kad greit pasieks, o lietuviškose interneto svetainėse kaip matau yra jų (tik belikę dideli dydžiai, o jie unisex’iniai) Iki 100 eu kainos eina.

(nežinomas) (archyvas)

Aš sumąsčiau, kad norėčiau kažko crazy, kas man neįprasta ir nuėjus į Bershka (ko paprastai nedarau), bandžiau įtelpant į 30 Eur per išpardavimus, nusipirkti visą derinį drabužių ir ką manote – puikiai pavyko Nuo šios dienos nusprendžiau kur ką bepirkčiau – viską pirksiu deriniais, ant kiek tai paprasta ir nereikia poto pergyvent, kad kažkas kažkur netiks… Pabandysiu rasti atitikmenis tų drabužių ką nusipirkau, nes nufotkint neturiu kaip dabar Tai va, džinsai ir batai analogiški, tik švarkelis gal storesnės medžiagos pas mane – vienas dryžuotas, kitas toks gelėtas

Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.

<div

(nežinomas) (archyvas)

O kokias bliuskutes, na zodziu virsutine dali renkaties pavasari? Gal svarkelius ir bliuskute, ar megztinukus storesnius, na?

(nežinomas) (archyvas)

Pilna adidas batu. Akropoly sizer parduotuvej. O internete irgi pilna apie 80€ @bleirr

(nežinomas) (archyvas)

@gacoco labai aciu!

(nežinomas) (archyvas)

Sil internetinej yra. Lyg. Tiesiog iveskit adidas superstar batai. Yra ne vienas ir ne du puslapiai @bleirr

(nežinomas) (archyvas)

@gacoco is tikruju noreciau parduotuveje pirkti, o ne internetu