Kaunas-Vilnius rytoj (10.02d) gal kas pavežtų už kompanija?
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sveikutės,
taigi iš Kauno grįžtu į Vilnių,pagalvojau gal kuri pvz.viena važiuoja į Vilnių,o dviese
vis linksmiau (kas mano kitaip-nerašykit) ?: )
Kaune būnu Žaliakalny,Vilniuj-Jeruzalėj.
iš Kauno išvažiuot geriau būtų į antrą dienos pusę,bet siūlykite įv.variantus.
p.s jei tema ne ten,mieli moderatoriai,parašykit kur ji turėtų būti-perkelsiu.
Asta,ačiū : DD
Violeta,na jau du pasiūlymus gavau (5.30h ir 8h – ačiū abiem),bet man per anksti : D o viena aš netranzuoju kažkaip,juolab kooool aš nusigaučiau iki ten kur tranzuoti galima…tai jau baigėsi tie laikai man : D
ačiū : )
Na matai cia pataikyti tai 1 is 100 galimybe tik manau yra sekmes ieskant, o siaip ant kelio stovint greiciau masina pakeileivinga paimtu kokia
keliu temą!! : )
kad flai ryt patektų į Vilnių D
aišku,ačiū. ; )
*
negi nieks apie vidurdienį bent nevažiuoja?: )
Apie 5.30h
o kelintą h.?; ) na nelabai man tie gariūnai patogu,bet su persėdimu patekčiau kur reikia : D
As greiciausiai vaziuosiu iki Gariunu, bet tau turbut per anksti ir nelabai pakeliui
up
Netranzuok.lt būtent šitam reikalui šis tinklapiukas ir sukurtas, ten tikrai manau, kad rasi, su kuo grįžti. Jei ne visai už dyką, bet tikrai nebrangiai)
*
pažiūrėjau,bet 6adienį nieks nevyksta ;o
daznai netranzuok.lt imeta paskutine diena ;], arba bent isvakarese, man taip daug sykiu buvo :} jeigu nerasi visgi, tai pacheckink dar rytoj vakare nemanau,kad niekas nevaziuotu. Bet uzknisa tas, kad ten visvien uz kelia nori, kad sumoketu (gal aktualiau vykstant i pajuri, visad bent po 25lt mokedavau) :}
na taip,aš pvz.traukiniu galiu nuvažiuoti už 15/17lt,jei norėtų,kad mokėti 10lt ir atvykti iki kito rajono tai man tas ant to gaunasi : D
iki mru gal?
taip,tiktų ir iki MRU ; )
up :>
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.