Mainykimes ir pirkime GYVAI KLAIPEDOJE kovo 7d. Susitikimas nr.2

Pagrindinis / Forumas / Bendraminčiai / Mainykimes ir pirkime GYVAI KLAIPEDOJE kovo 7d. Susitikimas nr.2

Mainykimes ir pirkime GYVAI KLAIPEDOJE kovo 7d. Susitikimas nr.2

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

-dk (archyvas)

Sveiki,

Na stai pagal pageidavimus rengiamas susitikimas nr.2. Sekmadieni, kovo 7d., Klaipedoje daiktu ir drabuziu mainai bei pardavimai-pirkimai. Susitikimas ivyks 5val. BIG prekybos centras. Iejimas i sale yra is kaires BIG puses pro administracini iejima. Ten bus uzrasas sokiu studija Delingo. Kadangi tai mano pazistami, kaina kolkas lieka ta pati-2lt, taciau jei susirinks daug zmoniu, gal tereikes tik 1lt uz sales nuoma. Kaip visada, juk smagiau pamatyti daikta gyvai! Rasykite, kas prisijungs KOVO 7D.

Page 1 of 2
jurate1981 (archyvas)

prisijungciau, jei niekas nesutrukdys visai idomu

orbi (archyvas)

Prisijungsiu.

luxury (archyvas)

as negarantuoju kad busiu…. si savaitgali turiu laisva, kita galiu dirbti

dori (archyvas)

O kodėl darot po 2 sav?

orbi (archyvas)

dori Tu užsivedus, ane?

dori (archyvas)

na aš taip jau tikėjausi, kad šį darysim, nieko nebeplanavau mačiau, kad ir daugumai šis tiko savaitgalis, tai kodėl gi ne?

O ką tu manai? Noriu išgirsti pilną nuomonę

orbi (archyvas)

Aš sutinku ir šitą savaitgalį.

jurkutej (archyvas)

Na labai puiku. Tikiuosi, kad bus daugiau žmonių

luxury (archyvas)

as uz si savaitgali…. gal darom si ??? kas uz ?

jurkutej (archyvas)

Man jokio skirtumo

dori (archyvas)

Už šį savaitgalį:

luxury

orbi

dori

jurkutej

dowe

kas dar?

luxury (archyvas)

_dk_ prisijunk dazniau, kad matytum ka paneles raso…ar skaitei sena tema, kurioj mes diskutavom del sio savaitgalio ??? :/

-dk (archyvas)

maciau maciau… galim ir si, tik kad vel nebutu taip, kad nespeju ir panasiai… nes kaip ir kalbejom, kad reikia daugiau laiko…

-dk (archyvas)

Kad daugiau zmoniu susirinktu

-dk (archyvas)

nes mes tai tos pacios kaip ir galim, o ka daryti del tu, kurios dar nezino nieko apie susitikima?

Page 1 of 2