man 16 jam 22

man 16 jam 22

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

sveikos! prieš daugiau nei mėnesį susipažinau su vaikinu, kuris iškart man krito į akį.. dabar viskas lekia draugystės link, bet susimasčiau.. man tik 16-ka, esu jauna, turiu mažai patirties, tad atėjau pagalbos pas jus merginos. :p

ar tai ne per didėlis amžiaus skirtumas? tiesa, aš ne pagal amžių subrendus, man lengviau bendraujas su vyresniais, negu su savo amžiaus vaikinais,bet vistiek tas amžiaus skirtumas mane baugina. :/ kaip suprasti ar jis su manim bendrauja ne dėl ko kito? man atrodo jam patinku, bet jetau, kai įsimyli visad atrodo viskas gražu..

p.s. bučiniai tarp mūsų jau buvo.

Page 1 of 2
(nežinomas) (archyvas)

Aš su saviškiu pradėjau draugauti, kai man buvo 14, jam 20. Dabar jau susižadėję Nesuk tu galvos, kas ką pamanys, kas kaip reaguos. Jei tau širdis sako, kad tavo žmogus, tai pirmyn tik, niekas už tave nenugyvens tavo gyvenimo- tik tu pati.

(nežinomas) (archyvas)

Skirtumas nebutu didelis, jei butum pilnamete, dabar tau tik 16, nemanau, jog vaikinas ziuri i tave rimtai… Is vis, ka veikia 22 m vaikinas su 16m mergina??

(nežinomas) (archyvas)

“aš ne pagal amžių subrendus”

nu negaliu juokingai skamba, kaip apie save taip sako kažkas. Jam 22, jam reiks sekso.

(nežinomas) (archyvas)

Na 6 metai dar ne taip daug tikrai. tarp porų būna ir dar didesnis amžiaus skirtumas ir draugauja, gyvena, sugyvena ir pan. (čia daugiau apie pilnamečius sakytina) Bet svarbu jums su juo gerai, jei jis rūpestingas, norintis su jumis kažką gražaus kurti.. svarbu, kad ne nuotykių ieškoti, kas dažniau tikėtina 18-24 metų vaikinų tarpe (nors būna ir išimčių)..

(nežinomas) (archyvas)

Visos sako “aš ne pagal amžių subrendusi” Raskit man merginą kuri būdama nepilnametė draugauja su šešiais metais vyresniu vaikinu ir nesako “aš subrendus ne pagal savo amžių” Darykit kaip norit, klausimas ant kiek vaikinas “subrendęs”, kad su šešiolikmete prasideda, kad ir kokia ji ten subrendusi ir geniali būtų.

(anonimas) (archyvas)

kiek žmonių, tiek ir nuomonių.. :s pasimečiau.. bet ačiū už pasisakymus!

(nežinomas) (archyvas)

As susipazinau su savo vaikinu kai man buvo 16m. o jam 23m. Rugsejo menesi bus 5 metai kaip kartu )

(nežinomas) (archyvas)

tarp mano tėvų taip pat 6 metų skirtumas dabar tai atrodo visai mažai, jie jau beveik 18 metų kartu ir vienas kitą labai myli dabar kol tu nepilnametė tas skaičius atrodo didelis atrodo tarp jūsų bet vėliau tikrai nekreipsit į tai dėmesio taip pat pažįstu 16m merginą draugaujančią su 23m vaikinu ir jiems gerai sekasi, tad sėkmės ir tau

(nežinomas) (archyvas)

Nieko nieko, aš žinau porą kur vaikinui 22 o merginai dar tik 15 bus Taip kad čia dar nieko baisaus, plius jeigu jautiesi vyresnė Aš dabar kai pagalvoju man buvo tik neseniai 15 suėję kai pradėjau draugauti su savo vaikinu (tiesa, skirtumas nėra didelis, jam tuo metu 18 buvo), bet va, du metus beveik kartu ir viskas tikrai gerai.

Dėl to “ko kito” tai aš irgi šito bijojau, tačiau tai jau turi pajausti ir jokiomis kitomis priemonėmis tu to nenustatysi, ar žmogus patikimas, ar ne

(anonimas) (archyvas)

Straipsnis juokauju, aišku linkiu priimti tinkamiausią sprendimą

(nežinomas) (archyvas)

Man kai buvo 16 irgi atrodė, kad su vyresniais maloniau bendrauju, nes visi bernai tokio amžiaus dar yra šviežiai išsiritę neapsiplunksnavę jaunikliai. Juk visi žino, kad vaikinų brendimas ateina vėliau, todėl jie vis dar elgiasi kaip vaikai, ale, nerimti.

Dažniausiai tokias jaunas vyresni ima, nes jaunutė, “nebučiuota”, dar vienas trofėjus pasidėt į lentynėlę mintyse, kad galėtų chebrai prie alaus pasigirt “va, šešiolikinę parguldžiau”.

Susidūriau gyvenime su pernelyg daug atvejų, panašių į tavo, kurie baigiasi taip, kaip aprašiau.

Ieškokis jaunesnio arba neduok jam, jei prašys, tada išsiaiškinsi, kiek tu jam rūpi.

Na, žinoma, jeigu tikrai vienas kitą mylit, tai linkiu didžiausios sėkmės ir gražių santykių.

(nežinomas) (archyvas)

Neezinau.. Jei pati nebent sutiktum BLAIVIU, o ne nuo meiles apspangusiu protu, kai noresis atsiduot, tai gal ir nk tokio, bet daznai buna, kad 16kinems galveles meile apkvarsina ir tada praaasideda. Neduok Dieve issiskirtumet po to, tai gailetumeis, kad jauna buvai ir jam atsidavei. As labiau pritarciau, jei tau butu 18ka

(anonimas) (archyvas)

Ko tu pergyveni, padraugauk ir pamatysi kas kaip, juk jauna esi, nieko neprarasi. Nepatiks ir praspirsi, dar visas gyvenimas prieš akis

(nežinomas) (archyvas)

Ką pakeičia tie metai? Ar 16 ar 18 ar 21 gali “užšokti” ne ant to žmogaus. Visada reikia kažkiek pagalvoti prieš darant, nors įsimylėjus ir labai sunku tą daryti. Jeigu jauti, kad žmogus tave spaudžia, nedaryk to, ko tau nesinori, o ar jis bus kantrus ir jam tik to vieno tereikia, pamatysi, jeigu mokėsi atsispirti.

(anonimas) (archyvas)

spausti manęs jis tikrai nespaudžia.. :/

Page 1 of 2