Mano darželis 2015
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
žymiuosi, foto bus vėliau iš mano propaguojamaos gamtinės žemdirbystės
Na aš jau antrus metus turėsiu savo daržiuką, tai su nekantrumu laukiu pavasario planuoju morkas, burokus sėtis. Moliūgą kur nors įmesiu, labai noriu, nes pernai neužmezgė nei vieno vaisiaus . Česnakus rudenį pasėjau, lauksiu sudygstant, o ir braškės susidaiginau rudenį, tai lauksiu pirmųjų , na ir svogūnų, prieskoninių žolelių planuoju taip pat pomidorus ant palangės sėsiu, nes šiltnamio dar neturiu
Aš taip pat planuoju gėrybes sėti lauke, nes šiltnamyje neužteks vietos gal kokias trąšas žinote? ar Permaišyti žemę su kokiu kompostu lauke? nes pavargus žemė, reiktų bet kaip nors atgaivint
Aš asmeniškai pernai netręšiau niekuo, nes nei žinojau, nei turėjau ką. Bet ir rezultatas, “špygos” dydžio svogūnai užaugo bet va močiutė mano visuomet patręšia mėšliuku, tai labai dideli ir gražūs svogūniukai užauga
Vieną natūralesnį tręšimo būdą braškėm žinau – pelenai, tai kai sodinau, patręšiau, žiūrėsiu kas gausis
Užsirašiau šias pomidorų veisles: Mortage lifter, german orange stravbery, valencia, brandywine black, great white, krasnij majak. Gal teko kam nors auginti? Ar produktyvios sėklos? Kur jas galima įsigyti? PATARKIT
gamtine žemdirbyste nesidomit?
Man praeitais metais špygos irgi buvo su svogūnais, bet gal per mažai ravėjau, tik 1 kart . Pelenus barsčiau ant ridikų lapų, nes vabalai užpuolė tai nežinau, vieni sako, kad nesveika, vėžį sukelia, kiti sako kad viskas gerai ;D
Na nelabai, bent nepradėjau dar, naujokė esu
Aš tai pirmą kartą apie tokią girdžiu bet kaip suprantu, jai reikia daug ploto, ar ne? jūs bandėte? papasakokite, kaip ten kas
Ai mano močiutė pelenais visą gyvenimą barsto, tai nei braškės, nei jinai vėžiu nesusirgo tfu tfu tfu
O mąstot apie arbūzus, lauke? Žinau, kad karštos vasaros reikia, bandėt?
Aš tai neįsivaizdavau, kad įmanoma lauke juos užauginti pirma reik kažkaip moliūgus išauginti.. neišeina man:/
Daugiau praktikos ir močiučių patarimų ir išeis
O gal kas netyčia ką namuose augins? Tiksliau palangė ir balkonas?
Man teko auginti pomidorus ant palangės, bet kadangi pas mane visa dieną saulė tai beprotiškai į lapus išėjo, ir užaugo 2 metrų krūmai auginau Black chery pomidoriukus o jų dydis čiut čiut didesni nei žirneliai
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.