Matematikos VBE 2014 pasidalinam
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sveikos merginos, pasidalikit kaip sekes, ar sunkus jum pasirode ir savo 1 ir 2 dalies atsakymais,
nesitikrinkim geriau.. mažiau nervų
Egzas tai žiaurus… Noriu žliumbti… Maniau, kad esu protingesnė…
O koki jus greiti gavot ant motociklo?
Ir tikimybe del Druskininku?
As noriu pasitikrint, kad nereiktu menesi laiko drebet ir galvot, kad neislaikiau Jau geriau iskart suzinot ir ramu…. As su motociklu gavau 63.75, bet abejoju, kad gerai.
68km/h su motociklu
O šiaip… džiaugsiuos jei išlaikiau…
Eina sikt tie egzaminai. Maximos kasos manes jau laukia.
Klaikybė kažkokia viena moksliukė mačiau apsiverkusi išėjo. o aš tikiuosi bent 50 ir esu puikiai nusiteikusi kitais metais rimtai mokytis matematiką ir perilaikyti egzaminą
man dar toloka iki šitų egzų, bet kai paskaitau va tokias temas, tai jau dabar drebėt pradėsiu turbūt sėkmės Jums didžiausios ateity
nebuvo jau jis toks sunkus
Jei sprendėtės pernai metų, tai šių metų jums sunkesnis buvo?
tik laiko mažoka buvo
pernai buvo lengvesnis, bent jau man
Sitas egzas tiksliai bus neislaikytas,tai as mastau galimybe perlaikyt kitais metais. Arba ne :d
po šio egzo ir aš mąstau apie tokią galimybę jau tik net nežinau, ką veikčiau tuos metus.. nors jei daugumai panašiai sekės, gal ir balai nebus labai aukšti
Ech, džiaugiuosi, kad pernai viską pabaigiau. O jums merginos kantrybės ir stiprių nervų laukiant rezultatų, nes žinau kaip tai yra sunku
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.