Meilės 20!

Meilės 20!

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

Mano brangiausio gimtadienis už keliu dienu, dovanosiu 50e pinigu suma tatuiruotei nes prase, kad dali uz ja sumokeciau kaip uz dovana. Bet nemanau kad to gana, noriu dar kazka padovanoti.. Ka pasiulytumet? reik jusu ideju !!!! Vaikinas profesionalus sportininkas…

(nežinomas) (archyvas)

Na nežinau, man 20ties ir 50€ jau būtų buvusi didelė suma, tai neturiu ką patart

(nežinomas) (archyvas)

Man 20 metu irgi būtu pakankama suma. Tad manau gana dovanai.. ) gali jam dar kažka skaniai pagaminti ar nueiti vakarienes i kokia kavine, restorana.

(nežinomas) (archyvas)

Dar..?

Up

(nežinomas) (archyvas)

Jau jus persistengiate

(nežinomas) (archyvas)

Papildus gal? Koki proteina ar dar kažka juk sportininkas

(nežinomas) (archyvas)

@dolcialina butu puiku tik kad jis pts prekiauja papildais

(nežinomas) (archyvas)

Kokią nors smagią smulkmeną? Na, įdėsi tuos pinigus į voką ar taupyklę (naujas būdas ) pavyzdžiui sportbačio formos . Ir va tau dovana – taupyk dabar mūsų atostogoms drauge Iš išlaidų nedaug. Nereikia persistengti, nes po to kartelė tik augs ir vėliau išvis nežinosi ką daryti Arba kokią intriguojančią dovaną. Yra visokių raktų pakabukų – sekso varpelių, rinkinių, masažo aliejų. Kaip sportininkui irgi aktualu. Bet, asmeniškai, siūlyčiau nepersistengti