Naktibaldų klubas 2!

Naktibaldų klubas 2!

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos anoje temoje niekas neberašo. Tai sukūriau kitą,čia visi renkames nuo 00.00val ,kalbam apie viską !

Gerų naktinėjimų tai va kaip praleidot penktadieni?

Page 1 of 2
(nežinomas) (archyvas)

Pas mane dar 22:16 , bet prisijungsiu man visai nebloga diena buvo, ryte pabegiojau, i koledza nuejau, susitvarkiau kambari, guliu ramiai ilsiuos kaip tavo penktadienis?

(nežinomas) (archyvas)

Diena kaip visad-rutina,o veliau mergaitiskas vakaras su draugem o tu kaiip?

Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.

<div

(nežinomas) (archyvas)

Rašiau rašto darbą, bet prirašiau tik pusantro puslapio. reiks visą savaitgalį ties juo dirbt, nes pirmadienį jau reik pristatyt

(nežinomas) (archyvas)

Na, o as atidirbau visa savaite, o savaitgali turesiu laisva! Kad tik butu geras oras

Miegoti nesinori nors draugas jau miega, tai ne kazka..

(nežinomas) (archyvas)

Na naktibaldos,o as katik isedau i autobusa klaipeda-kaunas nezinau ar miegot ar ne ..

(nežinomas) (archyvas)

Pas mane nieko gero irgi,su draugais prabuvau diena,dabar guliu jau lovoj ,klausysiuos muzikos ir miegosiu :F

(nežinomas) (archyvas)

. O man nuo pat ryto skauda peti labai. O dar grizus namo elektra kiek laiko buvo atjungta . Bet pamiegojau bent kol ji atsirado . Nekokia diena siandien kazkodel.

(nežinomas) (archyvas)

Labutis !

(nežinomas) (archyvas)

Oi panos, kas man ka tik atsitiko kadangi jau gerokai po vidurnakcio, vaikai tikiuosi miega visi Zoziu, mano vaikinas jau antra savaite uzsienyje, grys negreit, pacios suprantat kraujas verda, o dar ir kalbetis per kamera galimybes nebudavo, tik siand pirma karta per kamera kalbejom. Na ir sugalvojau as ji paerzinti, nusiemiau megztuka, pritraukiau kamera prie krutines ir gundau, tas staigiai pradejo sakyt “auksciau, auksciau” as nesupratau, ka jis turi omeny ir dar labiau nukreipiau kamera i krutine, ogi pasirodo tuo metu jo draugai i kambari iejo, jis sakydamas “auksciau” norejo, kad atsisesciau taip, kad tik veidas matytusi o as visu grazumu pasirodziau, tikiuosi nepamate..

(nežinomas) (archyvas)

kokie nemandagus draugai, kodel nepasielde?

(nežinomas) (archyvas)

Gal nemate,butu kazka draugui sake

(nežinomas) (archyvas)

O galima, prisijungsiu prie jūsų?

(nežinomas) (archyvas)

Junkites visi

Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.

<div

(nežinomas) (archyvas)

Tikiuosi nemate Ir is vis, man visokie bairiai su apsinuoginimu, karta ejau 2h nakties i tualeta su maikute ir be apatiniu, nusprendus, kad jau visi miega ir koridoriuj pamaciau jo teva svieianti i mane su prozektoriu isivaiduokit kaip pasimeciau ir issigandau, puoliau begt kazka sumykus..

(nežinomas) (archyvas)

Aisku galima net gi reikia, kuo daugiau – tuo smagiau

Page 1 of 2