Norincioms suliekneti siulau Lipro Diet Pills ir 2 Day Diet !!!
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Preparatas pagamintas is Kinijoje auganciu zoleliu, kurios buvo naudojamos tukstancius metu, siekiant skatinti grožį ir svorio sumažėjima.Tik viena tabletė per dieną ir per 30 dienu Jūs galite pamatyti nuostabų skirtumą! Lipro Dieta tabletės yra veiksmingas, greitas ir paprastas būdas suliekneti. Tinka naudoti tiek vyrams tiek moterims.
Pagrindinė teorija šio produkto yra ta, kad malsina alkio pojuti, pagreitina medziagu apykaita ir paspartina riebalu tirpima.
o kokia kainyte ?:)
Tik 65 lt pigiau tikrai nerasite!!!
kokiam laikui uztenka?
pakuoteje yra 30 kapsuliu, vienam men:)
o kokiu salutiniu poveikiu nera?ar seip kokiu ipatybiu su kuo vartot negalima?
Lipro Diet Pills nėra taikomas asmenims, jaunesniems kaip 18 ar vyresni, kaip 60 metų .
Negali vartoti moterys kurios yra nescios ar krutimi maitina kudiki.
Negalima vartoti jei turite padidėjusį kraujospūdį, sergate širdies – kraujagyslių ligomis.
Ar į sudėtį įeina sibutraminas? Jei taip, kiek mg?
as vartojau, man nepadejo nieko,nu gal 2kg. manau sis preparatas skirtas kai jau didelis virsvoris, as sveriu 57kg norejau numest kokius 5-7kg tai nieko gero.
pagamintas – 100% Herbal (žoleles)
Na nzn juste123, gal ne taip vartojei, kad atsikratei tik 2kg:)
mano sesuo vartoja jau beveik kaip menuo, svere 60 dabar apie 50kg, pamaciau ja ir neatpazinau!!!
Tai nori pasakyti,kad per menesi numete 10kg. Nu juokinga:)) Seip nieko nevalgant tiek nenumesi. O tos tabletes manau nieko nepadeda, jei jos padetu senai butu zinomos ir visos kaip stygos vaiksciotume:)
norit tikekit norit ne, bet tai tiesa!!! su siais papildais imanoma numesti 10kg, jei esi didesnio svorio netgi daugiau:)
Na gal nebent kai didelis virsvoris, dar galiu pasakytiv kad vartojat tas tabletes manau galima tik psichologiskai nusiteikti.
Nelabai tikiu, kad žolelės galėtų tokį poveikį turėti, kad kilogramai kristų taip sparčiai…:) Būtų įdomu jei čia pasisakytų bent 5 merginos, kurios vartojo ir tapo stirnelėm…:) Tada gal ir aš susidomėčiau tokių stebuklu…:))) Šiaip įmanoma per mėnesį 10kg numesti nieko nevalgant ir labai daug judant, dar gerai, jei stresas prisideda…:))) Kai dirbau barmene, tai būdavo, kad po dvi, tris paras nemiegosi, naktim dirbt reikdavo, pastoviai ant kojų, pavalgyt nėra kada, o ir nesinori, nes prisuostai visko per dieną…Dar manasis Londone dirbo, tai visada tokiam strese, įtampoj buvau, visos mintys sukosi kaip jam ten, ar sveikas, ar turi ką valgyti ir t.t…Patikėkit, tas 10kg nukrito nei nepastebėjau kaip greit…Būdavo, kad ir galva jau svaigdavo, silpna darydavosi…Tai vat šitaip suprantu, kad įmanoma 10kg per mėnesį numesti, bet sėdint, valgant ir tabletes geriant, nu atleiskit, bet netikiu…:)
Vartojant preparata negalima visiskai atsisakyti maisto. Negalima vartoti alkoholio, nes jis gali neutralizuoti efektyvumą, ar kitaip sustabdyti lieknėjimo procesą.
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.