numeriai 8675

Pagrindinis / Forumas / Karjera, darbas / numeriai 8675

numeriai 8675

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

Panos, reikia Jūsų pagalbos

Tos kurios tiek perskaitė ir dar neišėjo matosi, kad suinteresuotis, todėl paaiškinu kas ir kaip

Prašau NE pagalbos rašant baigiamąjį darbą, pinigų Jūs už tai NEgausite, todėl tai būtų tiesiog didžiulė pagalba man, dirbant mano darbą, kuris yra mano pajamų šaltinis

Žodžiu IEŠKAU PANELIŲ/VAIKINŲ KURIŲ NUMERIAI PRASIDEDA 8675…… !!! paskambinčiau Jums ir padaryčiau apklausėlę, priklausomai nuo to kokius gaminius vartojate truktų nuo 2 iki 10min viskas legalu, nebijokit, neapgausiu, pinigų neišviliosiu, jei bijote galiu pasakyti savo vardą pavardę, net asmens kodą… galiu skambinti šiandien iki 21.30h, arba paskambinčiau jau ryt

Page 1 of 3
(nežinomas) (archyvas)

Papasakok plačiau apie šį darbą

(nežinomas) (archyvas)

O kodel tik tokiem nr norite/galite skambinti?

(nežinomas) (archyvas)

Apie darbą kurį aš dirbu? Tai čia aš tas užknisantis balselis kuris paskambina ir prašo Jūsų atsakyti į kelis klausimus nieko nepardavinėjų, nieko nesiūlau, naujų telefonų planų taip pat neturiu tiesiog bendri statistiniai klausimai apie žmonių vartojimo įpročius

(nežinomas) (archyvas)

nes man tokie ‘priklauso’, kitiems operatoriams priklauso kitokie

(nežinomas) (archyvas)

Mano numeris prasideda taip, bet su kuo susiję klausimai? Kažkaip tingisi atsakinėt į neįdomius klausimus iki 10 minučių..

(nežinomas) (archyvas)

Mano nr. 8 675 34133, padėsiu Tik nepažadu, kad šiandien.

(nežinomas) (archyvas)

Puikuma

(nežinomas) (archyvas)

Sėkmės.

(nežinomas) (archyvas)

Ačiū labai! Prireikia jos visada

(nežinomas) (archyvas)

Dideliausios sekmes, Gerda!!!

Gaila, kad mano Nr prasideda 8676…

p.s pazistu tave asmeniskai

(nežinomas) (archyvas)

ojej primena apklausas,kaip po namus vaiksto, tik cia telefonu kantrybes ir sekmes!

(nežinomas) (archyvas)

Oo, kaip smagu!

(nežinomas) (archyvas)

Pats geriausias palinkėjimas šiame darbe

(nežinomas) (archyvas)

Kylam!

(nežinomas) (archyvas)

Kylam!

Page 1 of 3