Padėkime vieni kitiems parduot 1!

Pagrindinis / Forumas / Siūlau/Ieškau: / Padėkime vieni kitiems parduot 1!

Padėkime vieni kitiems parduot 1!

imposing23

Pradedu naują temą, kad galėtume padėti vieni kitiems parduoti greičiau.
Taisyklės paprastos, einame į paiešką, paspaudžiame „Nariai“, tada paieškoje suvedam nario vardą ir paspaudžiam po širdutę ant 5 mėgstamiausio nario daiktų.
Šios temos komentaruose atlikę parašykite „+“ ir savo Vinted nario vardą.

Pradedam nuo manęs:
imposing23

Page 1 of 2
(anonimas)

Amen forumui, nes vėl niolika temų temų ta pačia tema.

(anonimas)

Kad tik nebūtų amen dėl mažo aktyvumo. Manau, ne laikas dabar skųstis dėl pardavimo temų, kol tiek mažai narių čia.

(anonimas)

Tai išeitų “drakonas mirė – šlovė drakonui”?
Gal tada geriau spręsti forumo populiarinimo idėją, o ne su visais škurliais pareiti čia. Nemaža dalis iš vinted forumo būtent dėl tokių temų ir ieškojo galimybės diskutuoti kitur.

crest-jums

Man labai pasiteisino rūbų daiktų draugiškas pamėgimas 🙂 Jei Jums neaktualu, tiesiok apeikite šią temą 🙂

(anonimas)

Neaktualu, bet ir praeiti nenoriu. Nervina, kad su spamu net čia ateina, grįškit į savo Vinted ir siuntinėk laiškus narėm, ko čia rašinėt ir teršt forumą.

(anonimas)

Man ne apeiti, o išeiti nuo tokių temų norisi.

odeta159

+
Man taip pat labai pasiteisines draugiškas pamėgimas. Jeigu kuri žinote, kur galėtumėm persikelti ir vienai kitai padėti parašykite man 😊
odeta159

Lulu

Mes esame naujas nemokamų skelbimų portalas “Mados Klanas” 🙂 Norėtume pakviesti jus nemokamai patalpinti skelbimus pas mus ir taip tapti dar labiau matoma savo pirkėjams, kuo daugiau drabužių įkelsite, tuo didesnė tikimybė parduoti 🙂
Lauksime jūsų prisijungiant🙂
Gražios dienos jums linki “Mados Klano” komanda 🙂

(anonimas)
Lulu

Mes esame naujas nemokamų skelbimų portalas „Mados Klanas” 🙂 Norėtume pakviesti jus nemokamai patalpinti skelbimus pas mus ir taip tapti dar labiau matoma savo pirkėjams, kuo daugiau drabužių įkelsite, tuo didesnė tikimybė parduoti 🙂
Lauksime jūsų prisijungiant🙂
Gražios dienos jums linki „Mados Klano” komanda 🙂
https://madosklanas.lt

Nu tas madosklanas gera mintis, bet pradžia su klaidomis, o keliant daiktą nuotrauka taip ir nepasikrovė. Dar reikia padirbėti. Būtų idealu, jei jums pavyks ir siuntimą padaryti. Palaikau- labai reikia alternatyvos vinted.

imposing23

Keliu temą!

(anonimas)

Nereikia jos kelt!

imposing23

Keliu temą, nes vinted forumas ir skirtas pardavimams!

(anonimas)

Keliu, nes nesuprantu, kodėl nenorit leisti pliusininkėms bent vienos temos!!! 😀 tegul būna, bus daugiau judesio. Bet turbūt jos jau išsilakstė ir netgi norėdami nebeprisišauksim? 😀

(anonimas)

Ką jūs čia pliusuosit, jei šiam forume nieko nepardavinėjat. Galvojat žmonės turi laiko eiti per skirtingas vietas, suvedinėti nickus…

(anonimas)
imposing23

Keliu temą, nes vinted forumas ir skirtas pardavimams!

Čia ne vinted forumas, pasiklydot biški.

Page 1 of 2