Penktaidenį 15 val. važiuoju iš Vilniaus į Palangą. yra laisvų vietų!

Pagrindinis / Forumas / Keliautojų kampelis, atostogos / Penktaidenį 15 val. važiuoju iš Vilniaus į Palangą. yra laisvų vietų!

Penktaidenį 15 val. važiuoju iš Vilniaus į Palangą. yra laisvų vietų!

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

atserna (archyvas)

sveiki, gal kas norite kartu patogiai iš Vilniaus važiuoti į Palangą penktadienį?

kainuotų pigiau nei su autobusu.

laisvos 3 vietos

atgal grisiu sekmadieni vakarop (jei ka, galima atgal ir i Vln parvezti)

finliandija (archyvas)

i facebook’a parasyk ten yra “vezu is tasko A i B”, tikrai atsiras norinciu

atserna (archyvas)

cia toli grazu ne “versliukas”, su draugu vaziuojam prie juros, kad pigiau visiems atseitu kelione, tai ir siulom jungtis ir vaziuoti drauge.

kam neaktualu, minciu issakyti nebutina

dvkx (archyvas)

na bet ir versliukas, kiti tranzzuotojus paveza tokiose pat patogiose masinose uz dyka, o cia

atserna (archyvas)

esu tikra, kad su masina uz ta pacia kaina bus daug patogiau ir greiciau.

flai (archyvas)

autobusai ir į Palangą važiuoja,o šiaip pritariu Juratei mikroautobusiukai veža greit/patogiai ir už 30lt

o šiaip sėkmės surast pakeleivių

aguon (archyvas)

Kai pagalvoji, kad galima nusitranzuoti nemokamai, tai čia net ranka nekyla tiek mokėti. : D Neįsižeisk. :}

atserna (archyvas)

UP

atserna (archyvas)

tie, kuriems tenka vaziuoti už pilna kainą autobusu ir dar su persedimais, tikrai pagalvotu ar nevaziuoti uz 30-40 lt su greita patogia masina tiesiai i palangą

parasykite privaciai, jei kas susidomejote (kaina derinsim)

tutifruti (archyvas)

up

giintaryte (archyvas)

kiek kainuotu?

atserna (archyvas)

susitartumem

autobusu vaziuojant kainuoja 50-70 lt (ir tai , man regis, iki KLP). Nuo kainos 10-20 lt tikrai maziau paimčiau.

vetrunge (archyvas)

Mikroautobusai kiekviena penktadieni, sestadieni veza uz 30 litu

olli (archyvas)

jurate-cia is Vilniaus jie veza??

olli (archyvas)

oj Saule-as cia buvau uz 35lt pasiulusi-tai visos sukritikavo kad per brangu-tai vargu ar surasi uz tiek…

Pati suradau lengvai keleivius per skelbimus-bet prase kad ne uz 35, o uz 30-tai vezeme uz 30lt

bayronita (archyvas)

as vaziavau i viena puse su persedimais uz 50, atgal tiesioginiu autu uz 40