Positivus 2013

Positivus 2013

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos Gal kuri nors planuojat važiuot į POSITIVUS festivalį? Laabai reikia kompanijos ir šiaip ten labai smagu atrodo turėtų būti-https://www.positivusfestival.com/lt/

(nežinomas) (archyvas)

Labas, aš su keliais draugais planuoju.

(nežinomas) (archyvas)

Tikrai važiuosiu, bet dar ieškau kompanijos! vienai labai jau nesinori

(nežinomas) (archyvas)

Vaziuosiu, bilietai jau savo vietoj, bet kaip iki ten nusigausiu, neisivaizduoju

(nežinomas) (archyvas)

Nusigauti tikrai ne problema siūlau burtis važiuojantiems, bus smagiau ir pigiau gausis

(nežinomas) (archyvas)

heeey, aš irgi ten noriu , bet vis dar delsiu irgi ieškodama kompanijos :/

(nežinomas) (archyvas)

Kas neturi su kuo važiuoti (ta prasme – transporto), gali važiuoti autobusu (paima iš Vilniaus, nuveža tiesiai iki festivalio ir po to paima atgal). Daugiau info:

Beje, kas susidomėjo, reiktų kuo greičiau rezervuotis vietas emailu, nurodytu facebook svetainėje “Važiuojam į POSITIVUS”, nes jei iki pirmadienio nesusirinks pakankamas skaičius važiuojančių, maršrutą atšauks.

Reklamuoju dėl to, kad pati planuoju važiuoti šiuo autobusu ir tikrai nenoriu, kad jį panaikintų.

(nežinomas) (archyvas)

kiek žmonių turi surinkti? dabar 10… o chebra šiaip kartu važiuojat ar ir festivaliaut kartu planuojat?

(nežinomas) (archyvas)

Nuuuu, kaip festivalis? Blemba, kai pavydžiu važiavusioms, Sigur Ros ir Imagine Dragons, tobulas festivalis, o manęs ten nebuvo-_-

(nežinomas) (archyvas)

Festivalis tikrai geeras! Labiausiai aišku Imagine Dragons, Sigur ros, 21pilots, ir visa kita Šiaip iš tikrūjų siūlau kitais metais važiuoti, jeigu abejojat Tie kas nebuvo, tai neliūdėkit, bus dar tų progų į koncertus nuvykt!

(nežinomas) (archyvas)

Sigur Ros ir The XX absoliučiai tobulai! Dvi grupės, kurios sugeba be nereikalingų šou ir pataikavimo publikai sukurti kažką magiško. Du pasirodymai, kurie pasiėmė su savim ir nunešė kažkur į kitą pasaulį. Atsijungiau totaliai. Jei kas nori peržiūrėti, tai va pilnas The XX pasirodymas:

Dar patiko Iiris pasirodymas. Labai įdomus (pačiom geriausiom prasmėm) atlikėjos balsas. O ir pati dar tokia jaunatviškai padūkusi, naivi (bet tas beprotiškai žavi). Beje tautietės palaikyti atvažiavo ir Estijos prezidentas, kuris stovėjo visai šalia mūsų, o aš galvojau, kad čia koks nors Pozitivus organizatorius, ar kas, kad interviu taip dalija ir visi puola fotkintis. Gėda gėda, iki šiol nežinojau, kaip atrodo šaunuolis-puikuolis estų prezidentas;D

Toliau Tom Odell. Labai laukiau jo pasirodymo, nes pastaruoju metu pakankamai daug jo klausau. Pasirodymas buvo palyginti trumpas (turbūt net valandos netruko), nes tik įsijaučiau ir pabėgo. Bet šiaip vaikinukas tikrai talentingas (kaip jis tą pianiną virtuoziškai valdo!), o ir pats pasirodymas labai nuoširdus ir šiltas.

Crystal Castles – šiaip jų nelabai klausau, bet esant festivalinei nuotaikai, visai patiko. Gal ne visos improvizacijos iki galo susivirškino, bet valgyt galima

Noah And The Whale – nors sugebėjo surinkti didžiausią penktadienio publiką, man jie pasirodė per daug monotoniški (arba tiesiog nelabai tokios muzikos klausausi). Tik va tas smuikininkas ir jo grojamos partijos patiko.

Imagine Dragons – koncertas tikrai pavykęs: energingas, užvedantis ir svarbiausia nuoširdus. Bet kadangi jie grojo prieš Sigur Ros, tai man jie labiau kaip apšildanti grupė gavosi. Durna aš, niekaip negalėjau normaliai susikaupt ir negalvoti, kiek nedaug liko iki Sigur’iukų.

Team Ghost – tamsioji arba alternatyvioji M83 pusė. Bent man tai tikrai labai gerai susiklausė. Tik būtų dar geriau, jei grotų ne saulei, o mėnuliui šviečiant. Na bet ką padarysi, vėlesnis laikas atitenka žinomesniems vardams.

Two Door Cinema Club – juos tai vos atkentėjau. Visiems labai patiko, o mane erzino (brr, nemėgstu tokių dainuškų). Ir jei ne The XX koncertas ir noras užsiimti priekines vietas, tikrai būčiau iš ten pasišalinus.

Tai va, tokie pagrindiniai pastebėjimai. Festivalis tikrai nuostabus: daug geros muzikos, draugiškų žmonių ir šiaip visiškas relaksas nuo visko. Jei ir kitais metais bus mėgstamų atlikėjų, tikrai važiuosiu.

Beje, gerai, kad nelijo, kaip kad buvo pranašauta.